Kuram ir alerģija no zivīm, bet kurš kalpojis baznīcā? "Supernovas" pusfinālisti atklāj iepriekš nezināmus faktus par sevi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Tuvojoties Eirovīzijas nacionālās atlases, Latvijas Televīzijas (LTV) dziesmu konkursa "Supernova" pusfinālam, konkursa oficiālajā "Facebook" lapā publiskots video, kur dalībnieki atklāj iepriekš nezināmus faktus par viņiem. 

Piemēram, duets "Inspo" atklāj, ka viņu pirmais koncerts bija pērn “Supernovā”.

“Sudden Lights” puiši viens par otru saka: Mārtiņš ēd "plikus" sīpolus, Kārlis Matīss no rītiem lasa žurnālus, Andrejs no rītiem iet vannā un Kārlis Vārtiņš esot elegantāko ūsu īpašnieks visā Baltijā.

Toms Kalderauskis atzīst, ka viņš mēdz nejauši saplēst traukus un viņa rekords esot četras krūzītes vienā dienā.

RAUM sestajā klasē kalpojis katoļu baznīcā.

Alise Haijima nāk no senas samuraju ģimenes Japānā, un viņai ir ģimenes ģerbonis.

Luīze nekad nav redzējusi filmu par Grinču.

Markus Riva, izrādās, jau ir bijis uz lielās Eirovīzijas skatuves. Tas notika tad, kad tā risinājās Latvijā. “LTV vajadzēja aktierus, kad viņi sāka gatavoties lielajai Eirovīzijai, lai notestētu gaismas, ekrānus un visu pārējo. Es un pāris mani draugi no "Juniors TV" bijām izraudzīti kā “stand in” dalībnieki, kuri varēja izdejoties, izdziedāties uz Eirovīzijas lielās skatuves," atminas Markus Riva.

Adriana Miglāne nekad dzīvē nav ēdusi zivis, jo viņai šķiet, ka pret tām ir alerģiska.

AVÉI joprojām ir saglabājusies mīkstā mantiņa no viena gada vecuma. “Viņa izskatās drausmīgi, bet man viņa vēl ir un ļoti pie sirds!” tā jaunā dziedātāja.

"24. avēnijas" dalībnieki uzsver, ka mūziku raksta divatā un nepiesaista papildspēkus. 

Katrīnes Milleres "Supernovas" dziesma, izrādās, tapa jau pirms desmit gadiem.

Patriša atklāj, ka patiesībā ir ļoti klusa, mierīga un izteikta introverte.

Justs trīs gadus studējis Bristolē.

Bet Artūrs Hatti sola darīt visu iespējamo, lai būtu interesanti skatīties viņa šovu.

Vairāk uzzini video!

Jau ziņots, ka "Supernovas" pusfināls notiks 4. februārī. Ketijas Šēnbergas un Laura Reinika vadībā pusfinālā skatītājiem būs iespēja iepazīt dalībniekus un tiešraidē pirmoreiz novērtēt dziesmu izpildījumu. Gan pusfinālā, gan finālā vienlīdz nozīmīga būs skatītāju un žūrijas loma – labākie tiks noteikti skatītāju zvanu un īsziņu balsojuma un žūrijas balsojuma kopvērtējumā. Finālā iekļūs 10 dalībnieki.

Konkursa uzvarētājs, kuru noteiks žūrija un skatītāji fināla balsojumā 11. februārī, iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā.

Dziesmu un izpildītāju iekļūšanu konkursa “Supernova” pusfinālā noteica LTV izvēlētā žūrija, kurā ir Latvijas mūzikas industrijas, pasākumu jomas un televīzijas pārstāvji, kā arī ārvalstu profesionāļi. Drošības apsvērumu dēļ arī šogad LTV žūrijas pārstāvju vārdus atklās tikai pēc starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa maijā.

Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji “Kalush Orchestra” ar dziesmu “Стефанія”, tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu