Asaras un smiekli: aiz svītras palikušie izsakās par neveiksmi "Supernovā" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Supernovas 2023" pusfināls
"Supernovas 2023" pusfināls Foto: LTV/Lauris Vīksne

Sestdien, 4. februārī, norisinājās Eirovīzijas nacionālās atlases, Latvijas Televīzijas (LTV) rīkotā konkursa "Supernova" pusfināls. No 14 dalībniekiem tika izraudzīti 10, kas kvalificējās finālam. Kas par rezultātu sakāms aiz svītras palikušajiem? 

Jau ziņots, ka finālam nekvalificējās “INSPO” ar dziesmu “Sway”, Justs ar dziesmu “Strangers", Adriana Miglāne ar “Like I Wanna” un Katrine Miller ar dziesmu “Beaten Down”.

Adriana Miglāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos vērsās pie faniem, sakot: "Labrīt! Acis ir vienkārši pārraudātas, bet vakar viss bija O.K., bet apgūlos gultā un vienkārši iznāca ārā. Man vakar iznāca emocijas ārā."

Viņa turpina: "Mans uzdevums bija labi nodziedāt. Man vokāli šis bija ļoti, ļoti svarīgs moments - labi, tīri nodziedāt."

Nākamajos "storijos" Adriana nespēja valdīt asaras un pateicās ikvienam, kurš iesaistīts viņas priekšnesumā, kā arī tiem, kuri sūtīja laba vēlējumus. "Paldies par nenormālo atbalstu, mani ārkārtīgi aizkustina jūsu vēstules! Dziedāt un būt uz skatuves man nozīmē ļoti daudz, un man ir prieks, ka es esmu atpakaļ!" tā Miglāne.

Arī Justs vērsās pie saviem sekotājiem vietnē "Instagram". Atrodoties kādā atpūtas vietā, viņš pēc rezultātu paziņošanas dzīvespriecīgi sacīja: "Paldies jums visiem par atbalstu - vispār nepārdzīvoju, jo man ir vislabākā komanda! Mēs maucam tālāk! Veiksmi visiem dalībniekiem, un es ceru, ka jūs izvēlēsieties pašu foršāko un mēs beidzot tiksim finālā! Cik ilgi jau var!"

Tikmēr Katrīne Lukins dalījās ar "Instagram" īso stāstiņu no kāda naktslokāla, skanot "Queen" dziesmai "We Are The Champions", bet grupa "INSPO" nav komentējusi "Supernovas" rezultātus. 

Atgādinām, ka pēc pirmā pusfināla kļuva zināms, ka finālam kvalificējas: Artūrs Hatti ar skaņdarbu “Love Vibes”, Alise Haijima ar dziesmu “Tricky”, Toms Kalderauskis ar skaņdarbu “When It All Falls” , “24. Avēnija” ar kompozīciju “You Said”, Markus Riva ar dziesmu “Forever”, AVÉI ar skaņdarbu “Let Me Go”, Patrisha ar dziesmu “Hush”, RAUM ar skaņdarbu “Fake Love”, Luīze ar dziesmu “You To Hold Me”, “Sudden Lights” ar skaņdarbu “Aijā”.

Konkursa uzvarētājs, kuru noteiks žūrija un skatītāji fināla balsojumā 11. februārī, iegūs iespēju maijā pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē, Lielbritānijā.

Dziesmu un izpildītāju iekļūšanu konkursa “Supernova” pusfinālā noteica LTV izvēlētā žūrija, kurā ir Latvijas mūzikas industrijas, pasākumu jomas un televīzijas pārstāvji, kā arī ārvalstu profesionāļi. Drošības apsvērumu dēļ arī šogad LTV žūrijas pārstāvju vārdus atklās tikai pēc starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa maijā.

Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji “Kalush Orchestra” ar dziesmu “Стефанія”, tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Foto: "Supernovas 2023" pusfināls

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu