Elita Drāke pēc atgriešanās no meža gatava jaunām attiecībām (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Linda Kaufmane

Sabiedrības dāma, skaistumkonkursu rīkotāja un veselīga dzīvesveida speciāliste Elita Drāke raidījumā "Iečeko slavenību" atklāti runā par attiecībām ar pretējo dzimumu. 

Drāke, kurai jau ir pieaudzis dēls, raidījuma vadītājam Andrim Bulim atklāj: "Man dēls uzdeva jautājumu: "Mam, kāpēc tu esi viena? Tu tik forša!"" Es pati vispār esmu šokā, bet atbilde ir godīga - es labāku par savu bērna tēvu neesmu satikusi!"

Viņa turpina: "Viņš ir vienīgais, kas nesa par mani atbildību, kas uzņēmās mani uz visiem 100. Pēc tam man ir viskautkas bijis, bet atbildību par mani neviens nenes."

Vaicāta, kāpēc viņa nolēma šķirties, Elita atbild: "Vienā brīdi daudzi domāja, ka es aizgāju pie cita. Jo tas viss bija tik ātri. Arī mana ģimene domāja, ka man ir kāds vīrietis un es viņa dēļ atstāju dēlu bez tēva.

Nē! Es neaizgāju pie cita vīrieša, es aizgāju vienkārši prom no viņa."

Drāke norāda, ka mostas laimīga un dzīvo pēc principa "vispirms jābūt pašai virzībā un tad ir visi citi". "Laimīga es esmu; vai man ir viegli - nē!" tā Drāke.

Šarmantā sieviete atzīst, ka pēc atgriešanās no meža, kur dzīvoja gadu un rakstīja grāmatu, viņa turpina strādāt ar sevi un ir gatava jaunām attiecībām, pat laulībai. 

Vairāk uzzini 1188.lv!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu