Ivo Fomins apvainojies uz "Muzikālās bankas" žūriju (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mūziķis Ivo Fomins uzstājas "Muzikālā banka 2022" finālā Daugavpils Olimpiskajā centrā.
Mūziķis Ivo Fomins uzstājas "Muzikālā banka 2022" finālā Daugavpils Olimpiskajā centrā. Foto: Ivars Soikāns /LETA

Mūziķis Ivo Fomins "Muzikālajā bankā" piedalās jau vairāk nekā 10 gadus, taču tā arī nav ticis pie galvenās balvas. Nu mūziķis sarunā ar "Privāto Dzīvi" neslēpj aizvainojumu uz žūriju. 

Fomins ar dziesmu "Ielai pāri", kas tapusi sadarbībā ar dziedātāju Tipu (Tabita Balode), šā gada "Muzikālajā bankā" žūrijas un skatītāju kopvērtējumā ierindojās 4. vietā. "Skatītāju balsojumā gandrīz vienmēr esmu pirmais, diemžēl vēl ir arī ekspertu komisija, kas mani novērtē daudz zemāk vai nenovērtē vispār," tā Fomins.

Mūziķis prāto, ka šis varētu būt viņa pēdējais gads "Muzikālajā bankā". "Domāju, ka varbūt šis man ir pēdējais gads, kad piedalos. Iekšējā balss saka – pietiek! Jādod vieta jaunajiem. Ko tad es – vecs pensionārs – aizņemšu skatuvi? Īpaši, ja es jau 12 gadus nevaru izdarīt neko, lai beidzot uzvarētu. Raksti, cik vien labu dziesmu gribi, vienmēr būsi aiz pirmā trijnieka. Un tikai gudrās žūrijas dēļ."

Jau ziņots, ka šogad "Muzikālajā bankā" uzvaras laurus plūca grupas "Citi zēni" dziesma "Lieka štuka".

“Muzikālās bankas 2022” fināla dziesmas vērtēja ne tikai skatītāji, bet arī neatkarīga un profesionāla žūrija, kurā šogad piedalījās operdziedātāja Sonora Vaice, pianists Andrejs Osokins, diriģents Jurģis Cābulis, dziedātāja un vokālā pedagoģe Beāte Zviedre, grupas “Pienvedēja piedzīvojumi” mūziķis Māris Žigats, mūziķis un komponists Aigars Voitišķis, komponiste un grupas “Latvian Voices” dziedātāja Laura Jēkabsone, komponists un producents Edgars Vilcāns, Latvijas Nacionālā teātra dziedošais aktieris Raimonds Celms, kā arī kultūras redaktors un mūzikas apskatnieks Kaspars Zaviļeiskis.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 7. februāra numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu