"Dagambas" mūziķis Valters Pūce atklāti par šķiršanos un jaunajām attiecībām ar grupas dalībnieci

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Valters Pūce
Valters Pūce Foto: LETA

Pagājušajā vasarā kļuva zināms, ka grupas "Dagamba" mūziķis Valters Pūce izšķīries no līgavas un divu bērnu mātes Ilvas Lazdas, un satuvinājies ar grupas dalībnieci Alisi Broku. Nu Pūce intervijā žurnālam "Ieva" atklāj iepriekšējo attiecību izjukšanas iemeslus. 

Pūce neslēpj, ka šķiršanās posms bijis visgrūtākais laiks viņa dzīvē. "Pirmkārt, pieņemt lēmumu un pēc tam – izdarīt tā, lai šķiršanās būtu pēc iespējas nesāpīgāka. (..) Mēs izrunājām, kā turpināt, un tagad bērni katru otro nedēļu dzīvo pie manis," atklāj Pūce, uzsverot, ka savu īpašumu atstājis bijušajai līgavai un joprojām turpina palīdzēt ģimenei finansiāli. Tāpat mūziķis pauž pārliecību, ka īstas attiecības ar bērniem viņam sākās tieši pēc šķiršanās.

Pūce norāda, ka šķiršanās iniciators bijis viņš. "Mēs visi esam pelnījuši būt laimīgi, un tas bija vienīgais solis, kā to panākt. Es nezinu, kad varēšu teikt, ka esmu tam ticis pāri, bet kļūst vieglāk. Un ir pārliecība, ka tas bija pareizs solis," tā mūziķis.

Runājot par šķiršanās iemesliem, Pūce norāda, ka viņa meitu mamma ir "baigi foršā", taču abi esot kā "kaķis ar suni" un sākušies regulāri konflikti.

"Tad tu vairs nevari aizmigt, ir grūti uzturēties mājās, agri no rīta pazūdi un pēc iespējas vēlāk nāc mājās..." atminas Pūce.

Mūziķis intervijā atklāj, ka ar Alisi satuvinājušies pēc kādas garas sarunas. "Mums bija viena ļoti gara saruna, 16 stundas. Tā sākās ballītē un ievilkās līdz nākamās dienas vakaram. Runājām, runājām un nevarējām beigt. Man tā nav bijis nekad, ne ar vienu cilvēku. Tajā reizē sapratām, ka starp mums ir kaut kas vairāk. Un to vairs nevarēja noslēpt, tas bija kā magnēts, kad satiekas divas radniecīgas dvēseles," tā Pūce.

Tāpat viņš atklāj, ka Alise bijusi tā, kura teikusi, lai viņš nešķiras no iepriekšējās draudzenes. "Bet mīlestība ir liels spēks, kas izmaina dzīves, es nevarēju stāvēt tam pretī. Tu vari pretoties – bet tad tu būsi nelaimīgs," tā mūziķis.

Šobrīd pāris sācis kopdzīvi un Pūce uzsver - kāzas ir plānā. "Bet tas nav lēts prieks, ja to dara skaisti. Šobrīd mums ir citas prioritātes – cenšamies atrast savu vietu, kur dzīvot, jo pagaidām īrējam. Jāsakārto dzīve," tā Pūce.

Atgādinām, ka Pūce un Lazda savas 13 gadus ilgās attiecības tā arī nenoformēja oficiāli. 2020. gadā, viesojoties Naura un Aijas Brikmaņu sarunu šovā “Ģimenes sarunājas”, abi atklāja, ka saderinājās Tenerifē pēc vairāku gadu draudzības, taču ar kāzām nesteidzas, jo vēlas tās sarīkot "lielas un foršas".

Pilnu interviju lasi žurnāla "Ieva" 8. februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu