Grupa "Astro'n'out" izdod singlu "Manifestē" un izziņo koncertu "Arēnā Rīga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Grupa "Astro'n'out", kas savā 20 gadu pastāvēšanas vēsturē piedzīvojusi daudz krāšņu koncertmirkļu, šogad sper nākamo soli, aicinot savus klausītājus satikties kopīgā neaizmirstamā notikumā "Arēnā Rīga".

Tas būs ne tikai līdz šim lielākais "Astro'n'out" solokoncerts, bet vienlaikus arī grupas jaunā albuma iznākšanas svētki. Koncertā izskanēs gan "Astro’n’out" jaunākie singli, gan sen iemīļotas dziesmas, ko jau ierasts izpildīt un izdejot kopā ar publiku.

Jaunākais singls “Manifistē” ir pirmā dziesma, ko grupa prezentē no sava septītā studijas albuma, kas, paredzams, iznāks rudenī. 

"Astro’n’out" līdere un soliste Māra Upmane-Holšteine:

“Šis ir interesants izaicinājums mums kā grupai, jo vēlamies spēt pulcināt vienkopus līdz šim lielāko mūsu klausītāju skaitu, bet reizē vēlamies saglabāt intimitāti, kas ieskanas jaunajā albumā. Mēs ejam uz to, ka visi būsim izdejojušies trakāk, bet reizē satikušies uz sarunu par būtisko - par ilgām, zaudējumiem, cerībām, godīgiem jautājumiem sev. Satikties pa īstam ar visām emocijām no A-Z, bet pāri visam tomēr svinot dzīvi un iespēju atkal būt kopā mūzikā, kuru mīlam!”

Biļetes uz koncertu jau pieejamas iepriekšpārdošanā "Biļešu servisa" kasēs un tiešsaistē.

“Astro’n’out” ir latviešu popgrupa, kas dibināta 2003. gadā Rīgā. Atpazīstamību jaunieši ieguva ar dziesmu “Daļa Rīgas”. “Astro’n’out” ir radījuši daudzus radio hitus: “Gravitātei nē”, “Tici sev”, “Dejot trakāk”, “Multivitamīnu multipaka”, “Haosā”, “Lidmašīnas režīmā” un daudzus citus. Grupā muzicē Māra Upmane-Holšteine (vokāls), Juris Kalnišs (ģitāra, elektronikas), Mārtiņš Elerts (ģitāra, elektronikas), Toms Poišs (bass), Mārtiņš Opmanis (bungas).

Grupa tikusi nominēta Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai par katru līdz šim izdoto albumu – kopā sešas reizes. 2020. gadā grupas sestais studijas albums “Multivitamīnu multipaka” ieguva “Zelta Mikrofonu” kā labākais 2019. gada Latvijas popmūzikas albums. Savukārt 2021. gadā kopā ar grupu “Sudden Lights” radītais skaņdarbs “Haosā” saņēma zelta mikrofonu kategorijā “Gada radio hits”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu