Anda Čakša atklāj, kāpēc izjuka viņas trešā laulība (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša.
Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša. Foto: Zane Bitere/LETA

Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV) intervijā žurnālam "Ieva" atklāti runā par šķiršanos no trešā vīra, ārsta Ivo Tērauda. 

"Līdzīgi kā darbā, arī dzīvē man ir svarīgi, ka kopā nonākam līdz konkrētam rezultātam. Dodu laiku, bet, ja nekas neuzlabojas, nesamierinos," atklāj Čakša. Lūgta precizēt, ar ko viņa nav varējusi samierināties, ministre atbild:

"Man svarīgi, lai notiek virzība, lai otrs cilvēks grib ar mani kopā iet uz priekšu. Mana vēlme nepārtraukti attīstīties droši vien ienes savas notis arī attiecībās un nav viegla tiem, kas man līdzās."

Tiesa, abi pēc šķiršanās saglabājuši labas attiecības kopīga mērķa vārdā - meitas audzināšanā. "Lai arī dokumentos esam šķīrušies, viņas dēļ ļoti daudz esam kopā. Būdami pieauguši cilvēki, saprotam, ka meitai esam vajadzīgi mēs abi, un tiešām viņu audzinām divatā," tā Čakša.

Ministre gan norāda, ka visas trīs reizes precoties domāja, ka būs ilgi un laimīgi. "Esmu ideāliste! Turklāt man ļoti patīk būt attiecībās! Bet manā vērtību skalā dominē brīvība un taisnīgums, un caur šādu prizmu skatos uz pasauli gan darbā, gan attiecībās. Laikam jau brīvības izjūta reizēm nostrādā ne man par labu..."

Viņa arī pieļauj apprecēšanos ceturto reizi. "Es sevi galīgi neesmu izrakstījusi no dzīves!"

Kā zināms, Čakša un Tērauds apprecējās 2018. gadā, neilgi pirms meitas nākšanas pasaulē. Iepriekš ministre bija laulībā ar uzņēmēju Juri Pūci, no kura viņai ir dēls Andrejs Pūce, bet no laulības ar uzņēmēju Anriju Vītoliņu Čakšai ir dēls Eduards Vītoliņš. 

Interviju ar Andu Čakšu lasi žurnāla "Ieva" 8. februāra numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu