Adriana Miglāne izdzied šķiršanos: "Vislabākās dziesmas top tad, kad cilvēkam ir salauzta sirds."

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja Adriana Miglāne laidusi klajā jaunu singlu un videoklipu "Walk Away". Tajā viņa izlikusi savas sirdssāpes. 

"Dziesmu es sarakstīju ļoti ātri - dziesmā es izliku pilnīgi visu, kas man bija ļoti, ļoti krājies. Šī ir pirmā dziesma, kuru sarakstot es ļoti maz ko laboju. Dziesmu rakstīju es pati. Vislabākās dziesmas top tad, kad cilvēkam ir salauzta sirds. Arī par šo dziesmu es varētu teikt to pašu," tā Miglāne. 

"Dziesmu sarakstīju, kamēr Hugo man gulēja blakus, gāju gulēt, sāku domāt, nespēju vairs aizmigt, jo asaras bira kā pupas, kāds bakstīja, lai rakstu dziesmu uz šīm jūtām! Tā arī darīju," tapšanas aizkulises atklāj dziedātāja.

Videoklipā galveno lomu uzņēmusies pati Adriana un viņai pievienojies šova "Boksa akadēmija" dalībnieks Artis Buls.

Kā zināms, Miglānei pērn izjuka astoņus mēnešus ilgā laulība ar dēla tēvu Krišjāni Sondoru. 

"Tur nebija īsti ko vilkt garumā, jo man šķiet, ja ir kaut kādas lietas, kas atkārtojas, kuras tiek izrunātas, un tās atkal atkārtojas, tad es negribu dzīvot kopā ar cilvēku kopā tikai tāpēc, lai formāli man skaitītos vīrs. Es sapratu, ka man tas vienkārši nav vajadzīgs. (..) Acīmredzot viņam ar mani tikai nepietika," raidījumā "No Bullshit Experience ar Andri Kiviču" atklāja Adriana. Viņa lika noprast, ka mīļotais bijis neuzticīgs: "Es nevaru apgalvot, ka tur bijis ciešs kontakts, bet bija visādas sarakstes. Un tas atkārtojās un atkārtojās. Tas tika izrunāts, bet vienkārši nekas nemainījās."

Noskaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu