"Sākumā bijām labākās draudzenes..." Pašmāju fitnesa treneres pošas kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šoruden kāzas dzers pašmāju fitnesa treneres Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme. Ar savu iemīlēšanās stāstu dāmas dalījušās izdevumam "Privātā Dzīve".

Sendija sarunas sākumā uzsver: "Lai cilvēki nesaprastu kaut ko nepareizi, uzreiz gribu pateikt, ka neesam lesbietes, bet gan biseksuālas."

Iepriekšējās attiecībās gan Sendija, gan Danute bijušas attiecībās ar vīriešiem. "Agrāk pat iedomāties nevarēju, ka varētu būt kopā ar sievieti," atzīstas Sendija.

"Sākumā bijām labākās draudzenes. Tad pamazām sākām viena otrai pakārtoties.

Līdz jūtas pārņēma veselo saprātu, un konstatējām, ka bez otras nevaram dzīvot."

Arī Danute pievienojas: "Šķiet, mums abām šīs izjūtas parādījās vienlaikus. Izrunājāmies un nākamajā dienā, galvu pacēlušas, kopā gājām uz darbu sporta klubā. Paziņojām kolēģiem, kuri pirmajā brīdī skatījās uz mums, žokļus atkāruši. Bet mēs netēlojām cietējas, savu vietu izcīnījām. Kopš tā brīža esam visu laiku kopā. Beidzamo pusgadu esam atvērtas arī publiski – publicējam fotogrāfijas un video sociālajos tīklos.

Esam tādas kā Kašera un Jāņa sieviešu versija. Personīgi viņus nepazīstam, bet sarakstāmies, konsultējamies par kāzu rīkošanu."

Sendija teic: "To laikam sauc par mūža lielo mīlestību. Tā ir mūsu dzīves lielākā dāvana, kurai nav nekāda sakara ar dzimumu."

Dāmas arī dalās stāstā, kā uz attiecībām ar sievieti reaģējusi viņu ģimene: "Kad sagājām kopā, arī ģimenēm paziņojām. Pateicu brālim, viņš teica – jā, forši! Tēva man nav, bet man ir superīgākā mamma. Viņai vajadzēja laiku, lai saprastu, ka man nebūs princis baltā zirgā, bet princese. Taču tagad viņa ir ļoti atbalstoša," stāsta Sendija.

Arī Danute dalās ar savu stāstu: "Piezvanīju, pateicu tētim. Viņš atzina, ka jāpadomā. Pēc tam atzvanīja un teica: "Ja tu esi laimīga, tad viss ir kārtībā!" Tagad braucam ciemos kopā gan pie manas, gan Sendijas ģimenes."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 14. februāra numurā. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu