"Citu zēnu" solists skaidro, kāpēc neafišē savas attiecības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons intervijā žurnālam "Ieva" lakoniski izsakās par savu privāto dzīvi un paskaidro, kāpēc neizrāda to uz āru. 

Mūziķis atklāj, ka ar mīļoto Elīnu Sarguni iepazinies vēl pirms "Citu zēnu" darbības sākuma. "Esam norunājuši, ka tā ne pārāk izceļam viens otra darbu. Viņa ir vairāk reklāmā, savukārt es uz skatuves, un šķiet pareizi, ka gribas katram pašam sevi pierādīt. Mēs satikāmies nejauši – tas bija vēl pirms "Citiem zēniem". Es ļoti nolēmu – man šitā meitene patīk un es cīnīšos. Tagad viss ir salicies pa plauktiņiem, un par to es daudz nerunāju," tā Pētersons.

Viņš turpina: "Privātums un mājas sajūta man ir kaut kas ļoti svarīgs, uzskatu – tur līdz galam nedrīkst ārpasauli ielaist, jo tad tas viss kļūst par šovu un nepatiesību. Ir jābūt vietai, kur tu esi pilnībā mieriņā, savā laimīgajā pasaulē."

"Latvijā ir arī pretēji piemēri, kad abas puses ļoti tiecas uz atpazīstamību, būšanu kameru priekšā. Man tas nešķiet skaisti. Ir lietas, kam jāpaliek privātām," tā mūziķis.

Uz komentāru, ka pielūdzēju uzmanības viņam noteikti netrūkst, Pētersons norāda: "Kaut kā laikam neesmu tam atvērts, un, ja neesi, tad arī nenolasi – ir citiem pret tevi tās simpātijas vai nav. Ja es gribētu uzmanību, noteikti atrastu. Bet nav jau tā, ka es pēc tās alktu. Viss ir ļoti pieklājīgi."

Pilnu interviju ar Jāni Pētersonu lasi žurnāla "Ieva" 15. februāra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu