Latvijas slavenākais "drag queen" pirmo reizi runā par veiktajām plastiskajām operācijām (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Par Latvijas slavenāko "drag queen" dēvētais Amuna Davis (īstajā vārdā Dāvis Ķimenis) nesen atgriezās no Turcijas, kur veica plastisko operāciju, un nu par to pastāstīja raidījumā "Slavenības. Bez filtra".  

Pie Dāvja viesojās “Slavenības. Bez filtra" personība Nauris Brikmanis, lai uzzinātu par viņā pieredzi Turcijā, kā veicas atveseļošanās procesā un kādi ir nākotnes plāni.

Bieži vien sabiedrībā valda uzskats, ka plastiskās skaistumkopšanas procedūras veic tikai sievietes, taču tā nebūt nav. Raidījumā Amuna Davis atklāj, ka šāda veida operācijas ir pieprasītas arī vīriešu vidū, taču netiek publiski apspriestas. Sarunas laikā viņš min, ka visa procesa laikā ir veidojis mini sērijas un drīz būs gatavs ar tām dalīties savā blogā, kurā būs redzams viss operācijas process. “Es braucu veikt vairākas plastiskās operācijas uz Turciju un esmu safilmējis dokumentālās epizodes. Tajās būs redzams viss no nulles - operācija un atveseļošanās gaita, kas nebūt nebija viegla. Šajās epizodēs būs redzams viss - mana pirmā reize pēc operācijas, izmantojot labierīcības, duša un pārējais!”

Dāvim šis ir pārmaiņu gads, ko viņš ir iesācis ar operāciju, un tā nebūšot vienīgā. Šobrīd viņam priekšā ir atveseļošanās periods, kas iekļauj sporta zāles apmeklējumu kopā ar privāto treneri. Nākamā operācija ir plānota novembra beigās, kuru viņš domā veikt publiski.

“Tieši šo operāciju es veikšu publiski, jo tā ir saistīta ar vīriešu iedzimtu ģenētiku. Lielāko dzīves daļu esmu pavadījis domājot – kāpēc man tā ir, meklējot informāciju, atklājās, ka ar šo problēmu saskaras katrs otrais vīrietis, un to var novērst ar vienkāršas operācijas palīdzību.”

Vēlam ātru veseļošanos un sekosim līdzi Amunas Dāvis turpmākajiem plāniem un iecerēm!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu