"Zelta Mikrofona '23" nominācijā "Radio hits" sevi piesaka arī jaunie

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes.

Jau šajā sestdienā, 18. februārī, izstāžu centrā "Ķīpsala" notiks Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta Mikrofons '23" ceremonija, kurā tiks apbalvoti uzvarētāji 21 kategorijā, tajā skaitā nominācijā "Radio hits".

Kā ierasts, “Zelta Mikrofona” balvu pasniegšanas ceremonijā nominācijā “Radio hits” balvu pasniegs Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) izpilddirektore un “Zelta Mikrofona” žūrijas locekle Liena Edvardsa.

Par “Radio hits” kategorijā izvirzītajiem nominantiem viņa saka: “Šī nominācija demonstrē klausītāju mīlestību un atzinību dziesmu autoriem, izpildītājiem un producentiem. Ne velti tieši “Radio hita” kategorijā nominētās dziesmas ir visdzirdētākās un radio staciju klausītāju līdzi dziedamās – ja dziesma pietiekami daudz un ilgi skan radio, tā arī ir atpazīstama, mīlēta un gaidīta.”

“Tāpēc nav brīnums, ka starp šī gada nominantiem ir mums pazīstami mūziķi. Taču man prieks, ka bieži “Radio hita” nominantu vidū ir arī jauni vārdi. To arī novēlu visiem mūziķiem: radoši strādāt, radīt jaunas dziesmas, ko mēs klausītāji varētu vēl ilgi klausīties un novērtēt. Lai visiem veicas!” veiksmi mūziķiem vēl Liena Edvardsa.

“Zelta Mikrofona” balvai kategorijā “Radio hits” izvirzītas dziesmas (alfabētiskā secībā):

● “Bermudu Divstūris” un “Apvedceļš” – “Brāl, ar dzīvi nekaulē”;

● “Citi Zēni” – “Lieka štuka”;

● Dons, rolands če – “Brīnišķīga diena”

● Dons – “Tavs pieskāriens”;

● Shipsea – “Pie upes”.

Jau ziņots, ka 18. februāra vakarā “Zelta Mikrofona '23” ceremonijas koncertā dzirdēsim grupas "Astro'n'out", "Dzelzs vilks", "DaGamba", "Musiqq", "Tautumeitas", "Citi zēni". Uzstāsies arī Dons, Aija Andrejeva, Olga Rajecka, Shipsea un Ūga, "Bel Tempo" un Elīza Legzdiņa, Ozols, rolands če, Arturs Skutelis, Zeļģis. Muzikālo programmu veidos gan 2022. gada lielākie hiti, gan jaunu dziesmu pirmatskaņojumi.

Īpašu numuru “Zelta Mikrofona '23” koncertam sagatavojuši fonda "Līdzskaņa" mūziķi Atis Zviedris, Aija Andrejeva, Ralfs Eilands un Katrīna Dimanta. Popūriju veidos dziesmas, kas saistās ar “Līdzskaņas” paveiktajiem darbiem. Dzirdēsim dziesmas no Haralda Sīmaņa, grupu “The Hobos”, “Opus pro” un “Odis” repertuāra, kā arī “Līdzskaņa” radošajā nometnē tapušo dziesmu, no kuras rotācijas daļa ieņēmumu aiziet labdarībai, nelaimē vai grūtībās nonākušu izpildītāju un fonogrammu producentu atbalstam.

Biļetes uz “Zelta Mikrofona '23” ceremoniju pieejamas ekase.lv. Ceremonijas novēlotā tiešraide no 20.40 būs skatāma kanālā TV3.

Ieeja uz sarkano paklāju būs atvērta no 17.30. Apmeklētāji lūgti ievērot dreskodu “black tie creative” jeb “melna kaklasaite. radoša pieeja”. Plānotais ceremonijas garums klātienē 19.00 - 22.40 ar starpbrīdi.

Pēc ceremonijas ballīte notiks klubā “First”, Andrejostas iela 5k-3, kur uzstāsies Zeļģis, Diona Liepiņa, Paula Dundere un Vultura. Ieeja no 23.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu