Liene Greifāne uzmirdz ar jaunu singlu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Liene Greifāne
Liene Greifāne Foto: publicitātes

21. februārī ar jaunu dziesmu “Netālu no Esplanādes” klajā nākusi producentu apvienība YDJ. Šajā reizē singlu iedziedājusi Krievijā dzīvojošā latviešu dziedātāja Liene Greifāne.

“Netālu no Esplanādes” līdzautors un arī vārdu autors ir mūziķis un dziedātājs Oskars Deigelis. Papildu vokālus iedziedājusi Ilona Vaitava.

“Lai arī Liene regulāri “spridzina” interneta komentētāju aprindas ar savu skatījumu par aktuālām tēmām Latvijā, mēs, pirmkārt, Lieni uzskatām par lieliskas balss īpašnieci, kas ideāli piemērota popmūzikai,” saka apvienības YDJ producenti Lotars Lodziņš un Jānis Kalve.

“Mēs regulāri, strādājot studijā, “mētājam” idejas un taisām dziesmu demo. Šoreiz mēs strādājām kopā ar Oskaru Deigeli un reizē aptvērām, ka sen neesam dzirdējuši Lienes balsi. Izlēmām situāciju labot un piedāvājām šo dziesmu viņai. Liene neatteica, un rezultātu varat dzirdēt “Netālu no Esplanādes” formā,” stāsta producenti.

Dziesmai tapuši arī divi aktuāli remiksi, kas atrodami visās mūzikas straumēšanas platformās. “Jebkura no dziesmas versijām lieliski iederēsies ikvienā mājas ballītē,” sola tās autori.

Noklausies!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu