"Jā, Latvijā manu bērnu nenovērtē..." Kambalu meita noslēdz līgumu ar Milānas modeļu aģentūru (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kambalas Milānā
Kambalas Milānā Foto: Ekrānuzņēmums

Realitātes seriāla "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olgas Kambalas vecākā meita Lukērija noslēgusi līgumu ar Milānas modeļu aģentūru. 

Kā liecina ieskats realitātes seriālā, Kambalu ģimene devusies uz Milānu, lai palīdzētu Lukērijai izsisties modes pasaulē. 

"Pirmais iespaids par aģentūru - tāds mājīgs! Visi pozitīvi, visi kaut ko ņemas, pats ofiss ir smuks. Man patika!" tā Lukērija. 

Kambalas atklāj, ka Lukērija modeles gaitas sāka jau 13 gadu vecumā un strādājusi gan Taivānā, gan Korejā, gan Grieķijā. Viņa defilējusi pa mēli,  piedalījusies fotosesijās. 

Ierodoties Milānā, Lukērijai lūgts defilēt peldkostīmā, tāpat viņa tika nomērīta. Uz jautājumu, vai viņai paredzēta vēl kāda tikšanās ar citu aģentūru, Kambalas atbild noraidoši. "Tikai ar mani? Tad es domāju, ka šī ir arī pēdējā," tā aģentūras pārstāvis. 

"Tagad, kad es esmu te un manā klātbūtnē aģentūra pasaka, ka man nav jāiet uz citurieni, mēs parakstām līgumu, tas ir kā no sapņa tevi pamodina - tā ir realitāte!" prieku neslēpj Lukērija.

"Jā, Latvijā manu bērnu nenovērtē... Tu esi par resnu, tu esi par garu... Meitene ir 185 cm, kādi 58 cm viduklis, hallo!" secina Olga Kambala un apraudas aiz lepnuma, reaģējot uz noslēgto līgumu Milānā. 

Vairāk uzzini 1188.lv!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu