"Vakars ar Urgantu" atgriežas ēterā? Krievu šovmenis dalās ar divdomīgu ierakstu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievu šovmenis, raidījuma "Vakars ar Urgantu" (Вечерний Ургант) vadītājs un kara nosodītājs Ivans Urgants sociālajos tīklos devis mājienu, ka viņa vadītais raidījums varētu atgriezties ēterā. 

44 gadus vecais Urgants dalījies ar kadru no telpas, kur redaktori un šova veidotāji strādāja pie "Vakara ar Urgantu".

Urgantam ap kaklu ir caurlaide ar uzrakstu "Vakars ar Urgantu", taču viņš telpā atrodas viens pats.

"Mīlu, kad visa komanda ir kopā!" tā Urgants.

Īsā laikā fotogrāfija saņēma virkni "patīk", kā arī tikpat daudz jautājumu. 

"Ko tas nozīmē?" fani nekavējoties sāka jautāt. "Vai tiešām būs atgriešanās?"; "Kad mums gaidīt Ivanu ēterā?"; "Tad "strādājam" vai ne?" - bija tikai daži komentāri.

Pagaidām neviens nav paziņojis par raidījuma atgriešanos. Kā zināms, raidījums iepriekš tika raidīts Pirmajā Baltijas kanālā (PBK). Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) aizliegusi Latvijas teritorijā retranslēt Krievijas televīzijas kanālu PBK. 

Urgants pērnā gada 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, vietnē "Instagram" publiskoja melnu foto, pie kura rakstīja: "Bailes un sāpes. Karam nē!" Nākamajā dienā no PBK programmas tika izņemts Urganta šovs. Lai gan kanāla pārstāvji noliedza runas par Urganta atlaišanu no darba, ļaudis sociālajos tīklos spekulēja, ka Urganta ieraksts sociālajos tīklos saistībā ar karadarbību ir iemesls šīm izmaiņām.

25. februārī "Vakars ar Urgantu" oficiālajā "Facebook" kontā tika publicēts paziņojums: "Visiem mūsu skatītājiem, kuri ir noraizējušies par pārraides pazušanu no ētera: steidzam jūs informēt, ka esam paņēmuši pauzi uz dažām dienām. Televīzijas šova redaktori kā parasti strādā pie turpmākajiem raidījumiem. Uz drīzu tikšanos ēterā!"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu