FOTO "Dzelzs Vilks" ar lielkoncertu "Jauni" satricina koncertzāli "Palladium"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ginta Zīverte

Koncertzālē “Palladium”, izpelnoties vētrainas ovācijas, sestdien, 25. februārī, norisinājās grupas “Dzelzs vilks” jaunākā studijas albuma “Jauni” atklāšanas koncerts, kurā pulcējās dažādu paaudžu grupas fani.

Koncertā “Dzelzs vilks” divu stundu priekšnesumā atskaņoja grupas svaigākās studijas albuma “Jauni” dziesmas, tostarp jau populārās “Tās vēl nav beigas” un “Glāzes”, kā arī šobrīd radiostacijas iekarojušās “Tu negaidīji rītu” un “Ir”. Izskanēja arī vairākas retāk atskaņotas kompozīcijas no agrīnās “Dzelzs vilka” daiļrades, ko papildināja grupas populārākie skaņdarbi.

Uz skatuves kāpa Dzelzs vilks” mūziķi Juris Kaukulis, Kaspars Tobis, Kārlis Alviķis un Mārcis Judzis, kā arī viesi - dziedātāja Ira Krauja un taustiņinstrumentālists Kristaps Krievkalns. Ievērojamu publikas atsaucību izpelnījās koncerta iesildītāja – jaunā dziesminiece Keitija Bārbale. Koncerta scenogrāfs un gaismu mākslinieks – Oskars Timbars, skaņu režisors – Sedriks Artūrs Sinkevičs.

Albums “Jauni” ir grupas “Dzelzs vilks” 15. studijas albums un tas izdevniecības “Upe tuviem un tāliem” paspārnē publicēts pēc ilgāka radoša klusuma sadarbībā ar studijas producentiem Gati Zaķi un Aldi Zaļūksni, albums 2023. gadā nominēts balvai “Zelta mikrofons” kategorijā "Roka vai metāla mūzikas albums". “Jauni” šobrīd pieejams digitāli lielākajās straumēšanas platformās un CD formātā, kā arī šogad gaidāms vinila izdevums.

“Dzelzs vilks” albuma “Jauni” tūres koncerti gaidāmi arī 31. martā Jelgavā, klubā “Melno Cepurīšu Balerija” un 1. aprīlī Liepājā, klubā “Fontaine Palace”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu