Linda Mūrniece atklāj, kādas ir viņas attiecības ar bijušajiem (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Lindas Mūrnieces privātais arhīvs

Uzņēmēja un bijusī politiķe Linda Mūrniece nesen atklāja, ka izjukušas viņas attiecības ar mīļoto vīrieti Edgaru Līdumu. Intervijā izdevumam "Ieva" viņa atklāj, kādas ir viņas attiecības ar bijušajiem.

Pirmajā laulībā ar Raimondu Mūrnieku pasaulē nāca divi bērni - dēls Haralds un meita Helēna. Otro reizi Mūrniece apprecējās ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, laulībā nodzīvojot piecus gadus. Savukārt trešās laulības ar liepājnieku Agri Freibergu ilga tikai dažus mēnešus.

Atbildot uz jautājumu, kādas ir viņas attiecības ar bijušajiem vīriem, Mūrniece stāsta: "Bērnu tēvs ir viens no maniem tuvākajiem draugiem. Apzināti izvēlējos šādu komunikāciju, jo tā bērniem un visiem ir labāk."

Ar otro vīru Hosamu Abu Meri Linda nekomunicējot.

Runājot par trešo vīru, Linda nelabprāt vēlas viņu pieminēt: "Ai, arī trešā laulība – pat nepieminēšu! Tur arī pati rīkojos stulbi.

Šodien to varu atzīt - jā, tas bija stulbi.

Nemāku, tāpēc arī nemēģinu izlikties. Es saku – kopš 2011. gada esmu pazaudējusies. Arī par pēdējo vīrieti Edgaru... Man jau nepatīk par to runāt, bet, ja pateikšu, būšu skaļi noformulējusi - jā, esmu viena. Arī informācijai, ja nu kāds emirātu princis gribētu mani apprecēt. (Smejas.)"

Vairāk lasi izdevuma "Ieva" 1. marta numurā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu