Kolorītais pārītis Bojarkina un Majors atklāj savu iemīlēšanās stāstu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Leļļu teātra aktrise un seriāla "Nemīlētie" zvaigzne Elīna Bojarkina jau gadu ir attiecībās ar LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autoru Marģeru Majoru. Intervijā žurnālam "Santa" abi atklāj savu iemīlēšanās stāstu.

Elīna stāsta, ka abi iepazinušies pērn janvārī kādā draugu ballītē. "Ar Marģeru kādas piecas minūtes parunājām, bet, kad es piecos no rīta ar vilcienu braucu mājās, Marģers man uzrakstīja, ka jāpabeidz mūsu saruna. Mūsu pirmā satikšanās bija brauciens uz Kūdru. Izraudzījāmies vietu, kur nav būts un kur varētu aizbraukt pastaigāties. Sapratām, ka neesam bijuši Kūdrā, jo - kāpēc lai kāds brauktu uz Kūdru?" atminas Elīna.

Viņa norāda, ka tā nav bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena - sākumā tā drīzāk bija draudzība. "Tu satiecies vēl un vēl, un tad parādās kaut kas vairāk."

Elīna tolaik bija citās attiecībās. Vaicāta, vai viņai nebija bail uzreiz ielēkt nākamajās attiecībās, aktrise atbild noraidoši. "Nē, ar Marģeru viss likās dabīgi un ļoti organiski. Citi saka - jāpaiet gadam, bet man liekas - ja tu jūti, ka ir, tad ir. Nav ko čakarēties."

Lūgti nosaukt to īpašo, ko abi viens otrā pamanīja un kas viņus aiznesa tālāk par draugu būšanu, Marģers norāda: "Man ļoti būtiski ir smiekli. Ja man nepatīk otra cilvēka smiekli, ir grūti. Esmu tādus cilvēkus saticis, un tad nejokoju tik daudz, lai otrs nesmietos.

Acis, smiekli, smaids - šis komplekts Elīnā mani uzrunāja.

Tam sekoja interese par viņas pasauli. Es ļoti cienu aktieru profesiju, jo apzinos, cik tā ir grūta un izaicinoša, no otras puses - interesanta." Savukārt Elīna saka: "Marģeram ir diezgan specifisks izskats, kuru nevar nepamanīt. Tas bija pirmais. (..) Ļoti reti sanāk satikt cilvēkus, ar kuriem uzreiz saslēdzos, bet ar Marģeru tā notika. Es piekritu braukt ar viņu uz Kūdru, un mūsu sarunas raisījās viegli un vienkārši. Man tas bija pārsteigums. Protams, arī tas, ka Marģeram ir laba humora izjūta."

"Tas nebija apzināts gājiens no manas puses - hei, šī būs mana noskatītā nākotnes draudzene! Pēc vairākām satikšanās reizēm Elīna man teica - jā, tu man patīc. Un man tas bija - wow, wow, wow, ok! Tas man bija liels pārsteigums. Skaidrs, ka simpātijas bija, bet... Cienot to, ka Elīna tobrīd bija attiecībās..." saka Marģers, uz ko Elīna piebilst - tās gājušas uz grunti. 

"Es nebiju neko vairāk Elīnai prasījis. Vispār sievietēm iesaku būt atklātām par savām sajūtām pret otru cilvēku, jo es būtu varējis arī nespert nākamo soli aiz cieņas pret viņas attiecībām. Kad Elīna man atzinās, tas mainīja spēles noteikumus," tā Marģers.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" marta numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu