"Man tava grāmata besī!" Olga Kambala atklāj patieso iemeslu, kāpēc nevēlas lasīt vīra autobiogrāfiju (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigznes Olga un Kaspars Kambalas piedzīvojuši kārtejo kašķi kameru priekšā. Šoreiz - par Kaspara autobiogrāfiju. 

Kā zināms, Kambalu ģimene ir devusies uz Milānu, kur vecākajai meitai Lukērijai ir sarunātā tikšanās ar kādu no Milānas modes aģentūrām. Pēc aģentūras apmeklējuma, ģimene nolemj pāris dienas atpūsties skaistajā pilsētā, un kādā no brīvajiem brīžiem Olga skeptiski izsakās par vīra grāmatu "Kambala..., āmen!".

Olga atklāj, ka ir saņēmusi ziņas no saviem faniem, un vienā no tām tiek pieminēta arī Kaspara autobiogrāfiskā grāmata. Sievietei šī grāmata liek sadusmoties, jo šī nav pirmā reize, kad viņai no sekotājiem tiek uzdoti jautājumi par vīra pagātnes dēkām.

“Godīgi sakot, man tava grāmata besī. Sievietes man met acī, cik tev ir bijušas seksuālas attiecības. Es nekad viņu nelasīšu, jo cilvēki ir tik viegli ietekmējami. Man tās sievietes met to grāmatu sejā,” saka Olga.

Kaspars, mierinot sievu, liek viņai laist to garām un dzīvot tālāk. Domstarpību laikā arī vecākā meita Lukērija atzīst, ka daudzi vienaudži viņai ir prasījuši par Kaspara grāmatu.

Olga turpina stāstīt, ka viens no iemesliem, kāpēc cilvēki aicina izlasīt grāmatu, lai labāk iepazītu Kasparu. Sieviete pārliecināti atbild visiem: “Hallo, es guļu ar viņu un zinu vairāk nekā tur ir rakstīts!”

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu