Kriss Roks gadu pēc saņemtā sitiena "Oskaros" pirmo reizi komentē notikušo (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pērn Oskaru ceremonijas laikā Vils Smits spēcīgi iesita vakara vadītājam Krisam Rokam pa seju. Tas notika pēc tam, kad komiķis pajokoja par Smita sievas skūto galvu. Gadu pēc incidenta Roks pirmo reizi komentējis notikušo. 

Roks par notikušo izteicies savā jaunākajā stāvizrādē "Selective Outrage", ko 4. martā tiešraidē straumēja "Netflix".

"Jūs jau zināt, kas notika ar mani - man pirms gada Smits iesita pa seju. Visi to zina. Jā, tas notika - pirms gada!" tā Roks, noslēdzot savu stāvizrādi.

Kā zināms, Smits vairākkārt atvainojies Rokam - daloties ar YouTube video un dodoties savas jaunākās filmas "Emancipation" turnejā, kur piemin incidentu teju katrā intervijā. 

Roku, šķiet, nepārliecina Smita sacītais. "Es mīlēju Vilu Smitu. Es visu mūžu fanoju par šo vīrieti. Bet tagad es skatos filmu "Emancipation" tikai lai redzētu, kā viņam tiek sadots."

Roks uzskata, ka Smits viņam iesitis, patiesībā būdams dusmīgs uz savu sievu Džeidu Pinketu-Smitu. "Vils Smits praktizē selektīvās dusmas. Visi, kuri zina, zina to, ka man ar to nebija nekāda sakara," tā Roks, atsaucoties uz faktu, ka Smita sievai bija romāns ar reperi Augustu Alsinu. 

Smiti, kuri apprecējās 1997. gadā un ir vecāki diviem bērniem, publiski runājuši par Smitas romānu un to, ka viņu laulība nav monogāma. 

"Viņa sieva drāzās ar dēla draugu," Roks paskaidroja. "Visi, kuri atrodas šeit, kādreiz tikuši krāpti. Bet nevienu no mums nekad nav intervējusi persona, kas mūs piekrāpa."

Roks pauda pārliecību, ka Smits viņam iesitis, izgāzdams dusmas par faktu, ka sievas romāns kļuvis publisks. 

"Viņa viņu sāpināja vairāk, nekā viņš sāpināja mani."

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu