Eirovīzijas fināla biļetes izpērk 36 minūtēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Viena no Eirovīzijas šīgada noslēgumu pasākumu vadītājām, ukraiņu grupas "The Hardkiss" dziedātāja Jūlija Saņina uzstājas ukraiņu fonda "Childhood Without War" rīkotā koncerta laikā, lai vāktu ziedojumus ukraiņu bērniem Stambulā, aizvadītā gada oktobrī.
Viena no Eirovīzijas šīgada noslēgumu pasākumu vadītājām, ukraiņu grupas "The Hardkiss" dziedātāja Jūlija Saņina uzstājas ukraiņu fonda "Childhood Without War" rīkotā koncerta laikā, lai vāktu ziedojumus ukraiņu bērniem Stambulā, aizvadītā gada oktobrī. Foto: SCANPIX

Eirovīzijas dziesmu konkursa noslēguma pasākumi šogad notiks “M&S Bank” arēnā Liverpūlē no 9. līdz 13. maijam. Biļetes uz visiem deviņiem šoviem, tostarp tiešraides Lielo finālu, sāka pārdot vakar plkst. 12:00 pēc Griničas laika, un biļetes uz konkursa finālu tika izpārdotas 36 minūšu laikā. Biļetes uz atlikušajiem pasākumiem tika izpirktas apmēram stundu vēlāk, ziņo tīmekļa žurnāls "NME". 

Tirdzniecībā bija pieejamas līdz pat 6000 biļetēm uz kopumā deviņiem notikumiem, taču daudzi Eirovīzijas fani sūdzējušies, ka viņu ekrānos bieži parādījušies ziņojumi “Error 503”, apgalvojot, ka viņu sesija ir beigusies, savukārt citi saskārās ar sistēmas administratora automātiskajiem apgalvojumiem, ka viņi varētu būt roboti.

Organizatori vēlāk komentējuši, ka pieprasījums bija "superaugsts" un ka fani, kuriem nav izdevies iegūt biļetes, savā ziņā joprojām var piedalīties pasākumā. Proti, paralēli dziesmu konkursam Liverpūlē notiks kultūras festivāls un pilsētas kuģu piestātnē būs ierīkota speciāla Eirovīzijas fanu zona, kas varēs uzņemt kopumā 25 000 cilvēku.

Foto: Publicitātes foto

Paredzēts, ka Apvienotajā Karalistē dzīvojošajiem ukraiņu kara bēgļiem būs pieejamas vēl papildus 3000 biļešu, tā simboliski atzīmējot “Kalush Orchestra” uzvaru pagājušā gada konkursā.

BBC nesen paziņoja par savu vadītāju un komentētāju sastāvu, kurā ietilpst populārais sarunu šovu vadītājs un ilggadējs Eirovīzijas komentētājs Greiems Nortons, ukraiņu dziedātāja Jūlija Saņina, Hanna Vadingema, Aleša Diksone, Timurs Mirošņičenko, Sems Kveks, Mels Giedroiks, Skots Milss, Railans un Klēra Svīnija.

Eirovīzijas komentētājs Timurs Mirošņičenko savā komentētāja darba vietā bumbu patvertnē publiski neatklātā lokācijā, Ukraina, 2022. gada maijs.
Eirovīzijas komentētājs Timurs Mirošņičenko savā komentētāja darba vietā bumbu patvertnē publiski neatklātā lokācijā, Ukraina, 2022. gada maijs. Foto: SCANPIX

Pusfinālus no 9. līdz 11. maijam vadīs Jūlija Saņina, Vadingema un Diksons, bet Lielo finālu kopā ar iepriekš nosauktajiem vadīs Eirovīzijas izcilnieks Nortons.

Mākslinieks, kurš šobrīd ir bukmeikeru biežāk minētais iespējamais Apvienotās Karalistes pārstāvis šīgada Eirovīzijā, ir dziedātāja un dziesmu autore Bērdija (Birdy).

Oficiāls apstiprinājums šim minējumam vēl tiek gaidīts. Kā spriež tīmekļa resurss “Oficcial Charts”, pagājušajā gadā paziņojums par Semu Raideru kā Apvienotās Karalistes pārstāvi tika publiskots 10. martā, tādējādi šīm ziņām fanus jāsasniedz salīdzinoši drīz. Raidera vārds iespējamo mūziķu listē atrodams arī šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu