"Makaronu karināšanas uz ausīm iemaņas neesi zaudējusi!" Oļega Fiļa mīļotā asi reaģē uz bijušās sievas izteikumiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs
Kristīne Jelinska un Oļegs Fiļs Foto: Publicitātes foto

Kādreizējā "ABLV bankas" līdzīpašnieka Oļega Fiļa bijusī sieva Santa Bernāla šonedēļ žurnālam "Privātā Dzīve" komentēja tiesas prasību no viņas piedzīt gandrīz divus miljonus eiro, divas "Porsche" automašīnas un laulības laikā dāvinātas ekskluzīvas dārglietas. Uz šiem komentāriem reaģējusi Fiļa pašreizējā mīļotā sieviete Kristīne Jelinska. 

Jelinska vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos publiskojusi savu komentāru, reaģējot uz Bernālas izteikumiem.

Publiskojam nerediģētu Kristīnes Jelinskas komentāru vietnē "Instagram": "Izlasīju santas komentāru... Ko lai saka, rakstīšanas un makaronu karināšanas uz ausīm iemaņas neesi zaudējusi, tā pat kā atmetusi dzeršanu. Tagad, kad "viss iet uz beigām" varu runāt arī es un man ir daudz ko pastāstīt par tevi, santa. Bet to citreiz, kādā skaistā intervijā par "santa un viņas iedomu pasaule". Pārējiem, kas šodien lasīs santas murgu-neņemiet galvā. Patiesība ir pavisam savādāka... Pārdzērusi jēgu atkal."

Foto: instagram/kristinejelinska

Atgādinām, ka Bernāla žurnālam "Privātā Dzīve" pauda sarūgtinājumu par tiesas lēmumu un sacīja, ka pārsūdzēs spriedumu Augstākajā tiesā. 

Tāpat viņa sacīja: "Visgrūtāk laikam man ir atzīt sev, savām meitām, vecākiem un citiem, ka varēju nonākt šādā situācijā. Ka apprecēju šo cilvēku, un tā bija mana izvēle. Ka klusēju, jo bija kauns atzīt to publiski. Ka esmu sieviete, kuru pazemo vīrietis, kas kontrolē visu un visus ar savu ietekmi un naudu. Ka tik ilgi to pieļāvu un negāju prom. Ka baidījos, jo man bija neērti, un nezināju, kā tikt galā ar to. Ka iekritu uz uzmanības apliecinājumiem, žilbinošu aplidošanu, dāvanām, vārdiem. Ka neskatījos tuvāk, jo bija tik viegli ļauties. Ka vientuļai divu bērnu mātei, kura bija pilnībā atdevusi sevi darbam, bija tik reibinoši tādi uzmanības apliecinājumi no vīrieša, kurš varētu dabūt jebko. Es, sieviete, kura pati sludināja visām Latvijas sievietēm žurnāla "Cosmopolitan" lappusēs par neatkarību, bezbailību un sieviešu spēku... Un pati tik drausmīgi kritu par upuri šādā situācijā un neatzinu to, bet turpināju smaidīt un teikt, ka viss lieliski, un nešķirties. Jo kauns, bailes, pazemojums..."

Atgādinām, ka Fiļs un Bernāla sāka tikties 2015. gada pavasarī, kad viņa vēl bija izdevuma "Cosmopolitan" galvenā redaktore. Abi apprecējās 2016. gada 1. oktobrī.

Fiļam no iepriekšējām attiecībām ir četras atvases, savukārt Santai ir divas meitas.

Fiļs un Jelinska, viņa bijusī darbiniece, iepazinās bankas kraha laikā 2018. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu