Kašers publiski atvainojas Elīnai Didrihsonei

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Multimākslinieks Kašers (īstajā vārdā Kaspars Blūms-Blūmanis-Miņins), viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", publiski atvainojās uzņēmējai un influencerei Elīnai Didrihsonei. 

Vaicāts, kas ir vissāpīgākais, ko Kašers ir pateicis kādam cilvēkam un kam viņš vēlētos par to atvainoties, viņš saka: "Viens no cilvēkiem, kuram es gribētu atvainoties, ir [Elīna] Didrihsone. Viņa izteica komentāru interneta dzīlēs - tur bija jautājums par viendzimuma attiecībām. Bet tas bija viņas viedoklis, viņa to izteica saviem sekotājiem. (..) Es tagad negribu sevi attaisnot, bet mani tas uzkurināja. Es kaut kā laikam neaizdomājos, un es pateicu visu, ko es domāju."

"Tas viss aizgāja publiski, kā lavīna," atminas Kašers.

Skatoties kamerā, viņš vērsās pie Didrihsones: "Lūdzu, lūdzu, piedod. Es tiešām atvainojos par šo te situāciju. Tas nebija korekti.

Esmu mācījies no šīm kļūdām, ja, piemēram, man ir viedoklis par konkrētu tēmu vai situāciju, tad ne vienmēr tas ir publiski jāpauž. Es to varu paust savā ģimenē, saviem tuviem cilvēkiem."

Kašers jūtas atbildīgs par to, ka Elīnai tolaik nācās saņemt daudz negāciju savā virzienā, un atzīst - viņš varēja savu viedokli nepaust publiski, bet gan uzrakstīt viņai privāti. 

Atgādinām, ka 2021. gada februārī pretrunīgi vērtētā influencere Elīna Didrihsone sociālajos tīklos izraisīja lielu ažiotāžu, izsakoties par homoseksuālu attiecību tēmu.

Uz kāda sekotāja jautājumu, kāda ir Didrihsones attieksme pret homoseksuāliem cilvēkiem, influencere atbildēja: "Šī tēma priekš manis ir kategoriski nepieņemama. Es viņu nesaprotu, es viņu nekad nesapratīšu, un es viņu nekad neatbalstīšu."

"Esmu kategoriski pret - tā Dievs nav radījis mūs. Sievietei ir jābūt ar vīrieti un vīrietim - ar sievieti," viņa pauda pārliecību.

Nosodījumu influenceres vārdiem pauda multimākslinieks Kašers. Viņš dalījās ar video, kurā sacīja: "Esmu kategoriski pret tādiem cilvēkiem kā tu, Didrihsone. Es uzskatu, ka Dievs sākotnēji radīja cilvēku, nevis tādu monstru. Come on, tu esi publiska persona, tev ir ārkārtīgi daudz sekotāju un cilvēki, kuri ieklausās tavā viedoklī. Esi mazliet humānāka, domā mazliet līdzi tam, ko tu runā un ko saki. Reāli kauns par tevi. Tiešam reāli kauns, fū!" 

Vēlāk Kašers intervijā minēja, ka nevienā mirklī nav vēlējies iznīcināt viņas biznesu, skaidrojot, ka "homofobija nav atšķirīgs viedoklis, bet gan konkrētas grupas diskriminācija".

"Man ik dienas raksta homoseksuāli jaunieši un ģimenes, kurās tādi ir. Viņi saskata manī viedokļa līderi, tādēļ nevarēju klusēt. Jā, savu viedokli paudu impulsīvi, varbūt vajadzēja smalkjūtīgāk. Taču daudziem tīņiem nav izveidojies savs spēcīgais viedoklis, un viņi ieklausās tajā, ko saka Elīna," tolaik teica Kašers. 

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu