Sana Timma publisko pirmo kopbildi ar mīļoto vīrieti

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere, latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma jau kādu laiku ir attiecībās futbolistu Mārci Ošu, tomēr iziet kopā sabiedrībā Latvijā līdz šim bija vairījušies. Nu abi mīlnieki attiecības neslēpj un publiskojuši arī kopbildi sociālajos tīklos.

Vērīgākie Timmas "Instagram" sekotāji jau labu laiku iepriekš bija pamanījuši, ka viņa pavada laiku kopā ar Ošu, par ko liecināja publiskotās fotogrāfijas vienā un tajā pašā vietā. 

Baudot romantisko ceļojumu Itālijas Rivjērā pērnā gada decembrī, Sana iemūžināja arī to, kā viņas un dēls Kristians pastaigājas pa Portofīno ielām, pieķēries pie rokas Mārcim.

Līdz šim abi vairījās publiskot kopbildes, bet nu abu sociālajos tīklos rotājas fotogrāfija no Latvijas futbola kluba RFS dokumentālās filmas "Cīņa par sapni 22" apmeklējuma "Forum Cinemas".

Atgādinām, ka Sanas un basketbolista Jāņa Timmas nepilnus trīs gadus ilgusī laulība izjuka 2019. gadā. Pēc tam Sana bija attiecībās ar hokejistu Kasparu Saulieti, taču attiecības neizdevās. 

Savukārt viņas bijušā vīra Jāņa sirds jau vairākus gadus pieder ukraiņu dziedātājai Annai Sedokovai.

Latvijas izlases un kluba RFS spēlētājs Mārcis Ošs iepriekšējos gados spēlējis arī ārzemēs, bet šosezon kā viens no pirmajiem noslēdza līgumu ar titulēto Latvijas Virslīgas klubu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu