VIDEO ⟩ "Tu esi vasarā" - 20 gadi! Kā skan Čīčas hits - toreiz un tagad

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šogad aprit 20 gadi kopš dziedātāja Dzintara Čīčas dziesmas "Tu esi vasarā" pirmatskaņojuma. Aicinām noskatīties video rullīšus, kā Dzintara balss skanēja toreiz un tagad!

Čīča bija pirmais jaunais mākslinieks, kurš pārstāvēja Latviju starptautiskajā bērnu Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas norisinājās Kopenhāgenā. Viņš toreiz ieguva devīto vietu. 

Kopš dziesma pirmo reizi izskanēja plašas publikas priekšā, ir pagājuši jau 20 gadi. Atzīmējot dziedātāja 30. dzimšanas dienu, piedāvājam "ceļot laikā", noklausoties, kā "Tu esi vasarā" skanēja pirms 20 gadiem un tagad.

Jāatgādina, ka dziesmas mūzikas un vārdu autors ir pats Dzintars.

Dzintars Čīča dzied "Tu esi vasarā" 2003. gadā

Dzintars Čīča dzied "Tu esi vasarā" 2023. gadā 

Atgādinām, ka Čīča pērn kļuva par tēvu otrajai atvasei un toreiz paziņoja, ka vēlas bērnus audzināt Latvijā. Tiesa, tas neīstenojās - viņš ar ģimeni pametis dzimto Sabili un nu par mājām sauc Angliju. Tur Čīča strādā par taksometra vadītāju.

Šobrīd Čīča ir Latvijā, aizvadot savas 30. jubilejas tūres koncertus, kas martā un aprīlī vēl izskanēs Valmierā, Ventspilī, Liepājā, Talsos, Jūrmalā, Jelgavā, Bauskā, Dobelē un Jēkabpilī, lielākajā daļā koncertu biļetes jau ir izpārdotas.

Foto: Dzintara Čīčas jubilejas tūres atklāšana

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu