"Man jāapbēdina meļi!" Pugačova metas aizstāvēt Meladzi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Primadonna Alla Pugačova Izraēlā apmeklējusi Krievijas dziedātāja Valērija Meladzes koncertu un ar iespaidiem dalījusies sociālajos tīklos.

Pugačova vietnē "Instagram" publiskojusi kadrus no Meladzes koncerta, pievienojot aprakstu:

"Jāapbēdina tie meļi, kuri runā par Valērija Meladzes "neizdevušos" koncerttūri Izraēlā. Tie bija svētki!!!" 

Noprotams, ka Pugačova atsaucas uz Krievijas propagandas medijos pausto. 

Kontekstam: Meladze Jauno gadu sagaidīja koncertā Dubaijā. Pēc tam sociālajos tīklos parādījās video, kurā Meladze reaģē uz vārdiem "Slava Ukrainai!". Publiskotajos kadros cilvēks aiz kameras izsauc saukli Meladzem, uz ko dziedātājs šķietami atbild ar vārdiem: "Varoņiem slava!" Video uzņēmējs neslēpj sajūsmu, taču Meladze lūdz viņu nomierināties, sakot: "Mēs šodien šeit esam apolitiski."

Pēc video parādīšanās Meladze zaudēja koncertus Krievijā, un tagad 57 gadus vecais izpildītājs uzstājas ārzemēs. Krievijas medijos gan parādās ziņas, ka turneja ārzemēs iesākusies ne pārāk labi.

Kā zināms, Meladze bija viens no pirmajiem Krievijas izpildītājiem, kurš reaģēja uz Krievijas iebrukumu Ukrainā. Viņš sociālajos tīklos pauda: "Šodien notika tas, kam nekad nevajadzēja notikt. (..) Pārtrauciet karu! Cilvēkiem ir jāprot sarunāties. Tāpēc mums ir dota valoda un visas iespējas. Cilvēkiem nav jāmirst. Tas ir nekavējoties jāizbeidz."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu