Lidostā apzagts Kaspars Kambala

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Kambala ar sievu Olgu informē par mobingu interneta vidē un pārkāpumiem personas datu aizsardzību reklāmas kampaņās
Kaspars Kambala ar sievu Olgu informē par mobingu interneta vidē un pārkāpumiem personas datu aizsardzību reklāmas kampaņās Foto: Jānis Škapars/TVNET

Bijušais sportists, realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Kaspars Kambala ticis apzagts Čīles lidostā, atklāj viņa sieva Olga Kambala.

Kā zināms, Kambalas nule baudīja medusmēnesi Brazīlijā, taču Kaspars saskāries ar nepatīkamu situāciju - Čīles lidostā viņš ticis apzagts. 

"Kasparam nozaga "Louis Vuitton" somiņu!" šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj Olga.

Vīrs Olgai atsūtījis ierakstu, kur zādzība tikusi fiksēta. Olga apraksta video redzēto: "Kaspars sēž, dzer kafiju, pienāk džeks pretī, uzliek savu jaku un paņem viņa somu, un aiziet prom! Tik stulbi! Lidostā - kameru priekšā!"

Olga ir pārsteigta, ka šādi starpgadījumi nav notikuši pat bīstamākajos rajonos Brazīlijā, bet te, acu priekšā. Tiesa, Kasparam paveicās, jo nozagtajā somā nebija ne pases, ne telefona. Vairāk par to, vai nozagta ir nauda vai kaut kas cits vērtīgs, nav zināms. Pagaidām nav zināms arī tas, vai izdevies zagli notvert.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu