Gvinetai Paltrovai nākas stāties tiesas priekšā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktrise un uzņēmēja Gvineta Paltrova (50) stājusies tiesas priekšā saistībā ar 2016. gadā notikušu slēpošanas negadījumu.

Kā vēsta CNN, 21. martā Pārksitijā, Jūtas štatā, ASV, notika pirmā tiesas sēde par kādu slēpošanas negadījumu 2016. gadā. 76 gadus vecais Terijs Sandersons apsūdz Paltrovu, apgalvojot, ka aktrise ietriekusies viņā ar slēpēm, radot viņam nopietnus ievainojumus. 

Sandersons apgalvo, ka Paltrova "zaudējusi kontroli, notriekusi viņu, un viņš zaudējis samaņu. Negadījumā viņš guvis smadzeņu traumu, četras lauztas ribas un citus nopietnus ievainojumus."

Tāpat 76 gadus vecais vīrietis apgalvo, ka Paltrova ar savu slēpošanas instruktoru pametusi notikuma vietu un nav nodrošinājuši viņam medicīnisko palīdzību. 

Paltrova iesniegusi pretprasību, apgalvojot, ka Sandersons izraisījis sadursmi ar viņu. 

Saskaņā ar Paltrovas pretprasību viņa “atvaļinājumā Jūtā izbaudīja slēpošanu kopā ar ģimeni, kad Sandersons, kas atradās kalnup no Paltrovas, ietriecās viņai mugurā. Paltrova bija dusmīga uz Sandersonu un tā arī teica. Sandersons atvainojās. Viņa bija satriekta un sarūgtināta un todien pārtrauca slēpošanu, lai gan vēl bija rīts."

Sandersons sākotnēji iesūdzēja Paltrovu par 3,1 miljonu ASV dolāru, bet vēlāk mainīja savu apsūdzību un nu vēlas piedzīt 300 tūkstošus ASV dolāru. Savukārt Paltrova sūdz Sandersonu, pieprasot 1 dolāru un nosedzot tiesas izdevumus.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu