Nikolass Keidžs izmēģina spēkus grāfa Drakulas lomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Nikolass Keidžs Toronto kinofestivālā 2022. gadā, filmas "Bačera pāreja" ("Butcher's Crossing") pirmizrādē
Nikolass Keidžs Toronto kinofestivālā 2022. gadā, filmas "Bačera pāreja" ("Butcher's Crossing") pirmizrādē Foto: SCANPIX

Amerikāņu aktieris un producents Nikolass Keidžs drīzumā gatavojas uzdzīt tirpas kinoskatītājiem – 14. aprīlī gaidāma pirmizrāde šausmu komēdijai “Renfīlds” (Renfield), kurā viņš iejutīsies grāfa Drakulas lomā.

Filmas galvenais varonis Renfīlds (Nikolass Holts) ir grāfa Drakulas ilggadējs sulainis un ir spiests piedzīvot dažādas sava kunga rakstura kaprīzes un izlēcienus. Laimīgas sagadīšanās dēļ jaunais vīrietis iepazīstas ar ceļu policisti Rebeku (viņas lomā aktrise un repere Akvafīna, īstajā vārdā Nora Luma). Seko iemīlēšanās, un Renfīlds sakopo spēkus, lai pārtrauktu nervus patērējošās darba attiecības. Kā var nojaust pēc filmas apraksta, filmas darbība pārcelta uz mūsdienu ASV, atskatoties arī 90 gadus senā pagātnē, kad abi galvenie varoņi satiekas pirmoreiz.

Filmas režisors Kriss Makkejs pazīstams ar divām “LEGO” franšīzes filmām: “The Lego Movie” (2014) un “The Lego Batman Movie” (2017). Videostraumēšanas platformā “Amazon Prime” skatāma viņa režisētā fantastikas filma “Rītdienas karš” (The Tomorrow War, 2021) ar “Marvel” Universa zvaigzni Krisu Pratu un Dž. K. Simonsu (Whiplash) galvenajās lomās.

Savukārt Nikolass Holts savu ekrāna vietu spilgti iezīmēja ar ekscentriskā zēna Markusa Brūera lomu Krisa un Pola Veicu melodrāmā “Par puiku” (About a Boy, 2002), kur viņa ekrāna partneris bija Hjū Grānts. Holta lomu klāstā ir gan dalība “X-Man” sērijas epizodē “Bijušās nākotnes dienas” (Days of Future Past, 2014), gan Džordža Millera trakulīgajā fantāzijā “Trakais Makss: Skarbais ceļš” (Mad Max: Fury Road, 2015).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu