"Tas bija apkaunojoši!" Keitija Perija kritusi jauno māmiņu nežēlastībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Muzikālā šova "Amerikāņu elks" (American Idol)  dalībniece publiski vērsusies pie žūrijas locekles Keitijas Perijas par viņas izteikto joku, kas tiek uzskatīts par "māmiņu kaunināšanu".

Marta sākumā 25 gadus vecā Sāra Beta Lībe izmēģināja savus spēkus šovā, stājoties žūrijas locekļu - Lionela Ričija, Lūka Braiena un Keitijas Perijas - priekšā.

Žūrija neslēpa pārsteigumu par Lībes vecumu, paužot, ka viņa nav vecāka par 16 gadiem.

Kad Lībe atklāja, ka viņai ir 25 gadi un viņa audzina trīs bērnus, Perija jokojot piecēlās no krēsla un tēloja, ka nokritīs uz galda.

"Ja Keitija apgulsies uz galda, man šķiet, ka es paģībšu!" sacīja Lībe.

"Dārgā, tu esi tā, kura pārāk daudz guļ uz galda," Perija atbildēja. 

Šis komentārs raisīja plašu rezonansi sociālajos tīklos, un jaunās māmiņas uzskata, ka tā bijusi Lībes kaunināšana.

Lībe vietnē "Tik Tok" publiskojusi atbildi uz notikušo, atklājot, ka vairāki cilvēki vaicājuši, kā viņa jūtas, un norādījuši, ka Perijas joks "nav bijis pārāk jauks". Jaunā sieviete norādīja, ka notikušais viņu apkaunojis un sāpinājis. 

"Es gribētu izmantot šo iespēju, lai pateiktu, ka sievietēm atbalstīt un pacilāt citai citu ir tik forši! Manuprāt, mammu kaunināšana ir tizla, jo būt māmiņai nav viegli un arī būt sievietei nav viegli," savā "Tik Tok" video sacīja Lībe. “Es arī gribēju pateikt visām jaunajām māmiņām un mammām kopumā: turpiniet mīlēt savus mazuļus! Neviens nav pelnījis tāpēc justies nelaimīgs. Es domāju, ja jūs esat laba mamma un mīlat savus bērnus - tas ir vienīgais, kas ir patiešām svarīgs. Citi komentāri vienkārši nešķiet nepieciešami."

Kā zināms, 38 gadus vecajai Perijai ir divgadīga meita no aktiera Orlando Blūma. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu