"Palladium Rīga" uzstāsies indīroka apvienība "Will Butler & Sister Squares"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu mūziķis Vils Batlers (Will Butler) ir indīroka grupas “Arcade Fire” dalībnieks un līdzdibinātājs, ar to uzstājies arī Latvijā, bet tikpat labi pazīstams arī ar savu solo karjeru. Šodien klajā nākusi apvienības “Will Butler & Sister Squares” jaunākā dziesma “Willows”, kas tapusi kopā ar Ņujorkā, Bruklinā bāzēto grupu. 7. novembrī tā uzstāsies koncertzālē “Palladium Rīga”.

Dziesmas “Willows” nozīmi vērtē pats Vils Batlers: “Tā stāsta par pagātnes atstāšanu pagātnē. Nostalģija ir salda, bet tā ir inde. Dziesmas video ainā redzams, kā kāds iebrauc tuksnesī, lai satiktu vecāku sievieti, kas patiesībā ir viens no Liktens veidoliem, kā senā tautas teiksmā. Un varbūt viņš atkal vēlas būt jauns vai vēlas, lai viss atgrieztos tā, kā tas bija agrāk. Un viņa atbild: “Viss ir iespējams, bet par atbilstošu cenu.””

Tieši šodien Will Butler & Sisters Squares izdod debijas singlu “Willows” un izziņo jauno kopprojektu. Sister Squares ir Ņujorkā bāzēta grupa, kuras saknes meklējamas dejas un teātra mākslā. Apvienības sastāvā darbojas Sāra Dobsa, Džūlija un Dženija Šoras un Mailzs Frensiss. Kopš 2015. gada “Sister Squares” koncertēja kopā ar Vilu Batleru kā pavadošā grupa, bet tagad mūziķi apvienojušies vienā projektā.

Biļetes pieejamas “Biļešu servisa” tīklā no piektdienas, 31. marta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu