"Nevaru mainīt cilvēku." Aktrise Elīna Bojarkina paziņo par šķiršanos no mīļotā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Elīna Bojarkina/Facebook

Aktrise Elīna Bojarkina emocionālā vēstījumā paziņojusi, ka izjukušas viņas attiecības ar "LTV" raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autoru Marģeru Majoru.

Elīna publiskojusi emocionālu vēstījumu saviem sekotājiem, paziņojot, ka meklē jaunu mājvietu. Viņa raksta: "Paldies visiem par jaukajiem vārdiem, cik mēs ar Marģeru esam forši, jo es jūtos tāpat un bezgalīgi mīlu šo cilvēku, taču

jau vairākus mēnešus es cīnos par šīm attiecībām, bet šis cilvēks mani vienkārši nemīl,

un esmu mēģinājusi darīt visu, kas ir manos spēkos, lai pierādītu, ka šeit viss ir, bet es nevaru mainīt cilvēku un likt viņam justies savādāk."

"Man likās, ka šīs dienas Parīzē kaut ko uzlabos, viņš jūtas ļoti labi ar mani, esmu brīnišķīga sieviete, bet neredz mani kā savu cilvēku. Vissāpīgākie vārdi pasaulē no cilvēka, kuru tu mīli līdz bezgalībai, ir - es tevi nemīlu.

Tā kā esam publiskas personas, dalos ar šo informāciju, jo agrāk vai vēlāk tas nāktu gaismā, kaut vai ar to, ka meklēju vienistabas/divistabu dzīvokli. Ja ir kādi piedāvājumi, kur var dzīvot ar suni, - būtu ļoti pateicīga."

Pirms vairākiem mēnešiem Elīna stāstīja par abu attiecībām un atklāja iemīlēšanās stāstu. Viņa stāstīja, ka tā nav bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena - sākumā tā drīzāk bija draudzība. "Tu satiecies vēl un vēl, un tad parādās kaut kas vairāk."

Par abu attiecībām publiski tapa zināms pērnā gada vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu