Bleika Laivlija pēc jaundzimušā nākšanas pasaulē pirmo reizi ar ģimeni iziet sabiedrībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: APF/ScanPix

Holivudas aktrise Bleika Laivlija un viņas vīrs Raiens Reinoldss šī gada februārī kļuva par vecākiem savai ceturtajai atvasei. Nu ģimene pirmo reizi pilnā sastāvā izgājusi sabiedrībā, apmeklējot futbola spēli Velsā.

"Daily Mail" raksta, ka ģimene apmeklēja Anglijas Nacionālās līgas spēli, kurā sacentās futbola klubu "York City" un "Wrexham" komandas. Zināms, ka Reinoldss ir kluba "Wrexham" līdzīpašnieks.

Notverts mirklis, kurā Reinoldss turēja rokās savu jaundzimušo bērnu un vecākās meitas stāvēja līdzās, kamēr Laivlija viņus fotografēja ar tālruni. 

Laivlija un Reinoldss joprojām nav atklājuši jaundzimušā bērna dzimumu un vārdu.

Aktrise ne reizi vien bildusi, ka vēlas pasargāt savus bērnus no publicitātes, tāpēc arī gaidību laikā, lai "atšūtu" paparaci, viņa publiskoja vairākus foto ar savu grūtnieces vēderiņu. "Šeit ir dažas fotogrāfijas, kurās esmu redzama stāvoklī. Lai tie 11 čaļi, kuri gaida manas mājas ārpusē, liktu man mieru. Jūs biedējat mani un manus bērnus," pie kadriem rakstīja Laivlija.

Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss mija gredzenus 2012. gadā.

Viņi ir vecāki 2014. gadā un 2016. gadā dzimušajām meitiņām Džeimsai un Inezai, kā arī 2019. gadā pasaulē nākušajai Betijai. Šogad pasaulē nāca Laivlijas un viņas vīra, aktiera Raiena Reinoldsa (45) ceturtā atvase.

Laivlija un Reinolds iepazinās 2010. gadā, filmējoties kopīgā filmā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu