Maija Rozīte-Krištopane sniedz retu komentāru par attiecībām ar vīru (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maija Rozīte-Krištopane un Kaspars Krištopans
Maija Rozīte-Krištopane un Kaspars Krištopans Foto: publicitātes

Radio balss Maija Rozīte-Krištopane, viesojoties Lauras Saulītes "YouTube" raidījumā "Generation Famous", sniedza retu komentāru par savām un vīra uzņēmēja Kaspara Krištopana attiecībām. 

Rozīte-Krištopane reti sniedz intervijas un kā vienu no iemesliem min to, ka viņai nepatīk runāt par savu privāto dzīvi. 

Intervijā Saulītei viņa gan nedaudz iezīmē attiecības ar uzņēmēju Kasparu Krištopanu un atminas abu satikšanos - kā izrādās, Kaspars viņu "noskatījis" laikā, kad Maija vadīja TV3 laika ziņas.

"Tajā reizē, kad mūs sapazīstināja kopīga draudzene, tad es tiešām biju absolūti negatava, ka vispār sanāks kaut kāda iepazīšanās - no manas puses tas bija kaut kas negaidīts un spontāns," saka Rozīte-Krištopane, piebilstot: "Gan tā mūsu draudzene, gan viņš pats jau pieminēja, ka viņi bija izplānojuši šo." 

Vaicāta, vai viņi bija izplānojuši arī kāzas, Maija norāda:

"Visi būtu derējuši par pretējo! Es pat dzirdēju, ka daži mūsu kāzu viesi bija komentējuši vai izteikuši prognozes, kas ir diezgan nesolīdi kāzās, cik tad ilgi būs [kopā]..."

Šovasar apritēs 13 gadi, kopš abi ir precējušies. Uz jautājumu, kāda ir viņu formula brīžos, kad gribas aizcirst durvis, Maija saka: "Es domāju, ka tādi brīži ir visiem. Neejot detaļās, dzīve ir nepārtraukta problēmu risināšanas virkne. Starp tām problēmām ir arī kāpumi un kritumi attiecībās.

Ir bijuši momenti, kad ir gribējies aizcirst durvis un gandrīz tas ir arī izdarīts,

bet nav ieteikumu vai formulas. Tā ir tā divu cilvēku un ģimenes mijiedarbība.

Ļoti liels faktors ir tas, ka ir kopīgi bērni -

tas droši vien palīdz tās problēmas labāk risināt." 

Viņa norāda, ka abi nemēdz strīdēties, taču, ja uzplaiksnī emocijas, tad viņa iesaka izrunāties pēc nomierināšanās. 

Tāpat Maija uzsver, ka viņai ir svarīgi būt profesionāli aktīvai un neatkarīgai. "Man liekas, tas ir ļoti prātīgi, ka sievietei ir jābūt kaut kādam savam "spilvenam", savai drošības sajūtai. Dzīvē dažādi notiek, tas nav tikai saistīts ar durvju aizciršanu. Es katrā ziņā nevarētu tā dzīvot, domājot, ka par mani kāds mūžam rūpēsies."

Kā zināms, 2021. gada sākumā dzeltenā prese rakstīja, ka Krištopanu laulību skārusi krīze, taču jau tā paša gada vasarā abi izgāja sabiedrībā un Maijas zeltnesī atkal uzmirdzēja laulības gredzens.

Krištopani apprecējās 2010. gadā un abi audzina divus bērnus - dēlu Paulu un meitu Lindu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu