Vaikule intervijā Sobčakai: Galkins - nākotnes Krievijas prezidents! (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu dziedātāja Laima Vaikule nule sniegusi interviju Ksenijai Sobčakai, kur runā par krievu šovmeni Maksimu Galkinu, kā arī pauž savu attieksmi pret Padomju Savienību.

"Es nevarēju ciest Padomju Savienību! Un visi, kuri saka, ka tad bija labi... Tas ir vienkārši smieklīgi! Viņi ir aizmirsuši, kā bija. Mēs vienkārši bijām pieraduši pie tā, zinājām noteikumus, bet šodien - tā ir cīņa bez noteikumiem," sacīja Vaikule.

"Desmit procenti Latvijā dzīvojošo krievu nerunā latviski. Pamēģiniet padzīvot Krievijā, nezinot krievu valodu. Tas ir nereāli! Tas ir svarīgi. Tā ir cieņa," uzskata dziedātāja.

Intervijā izskanēja arī krievu šovmeņa Maksima Galkina un primadonnas Allas Pugačovas vārds. Vaikule atzīmēja, ka viņai nav šaubu par abu ieņemto nostāju pēc 2022. gada 24. februāra. Pēc dziedātājas domām, cilvēki, kas mīl Krieviju, darītu tieši tāpat. "Krievi, kuri saka, ka Krievijai nav taisnība, - viņi mīl to."

"Paskatīsimies vēl, varbūt Maksims būs prezidents. Vai Alla? Tas būtu brīnums! Es balsotu par Galkinu, un domāju, ka krievi arī balsotu. Zelenskis parādīja, ka tas ir iespējams. Krievi, padomājiet (..) Maksims nav politiķis. Viņš būtu ideāls prezidents. Jo viņam piemīt viss cilvēciskais," intervijā sacīja 69 gadus vecā dziedātāja. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu