"Viņam attiecībās nav vajadzīgs dziļums." Bojarkina turpina publiski šķetināt šķiršanos (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Aktrise Elīna Bojarkina sarunā ar žurnālu "Kas Jauns?" atklāj jaunas detaļas par šķiršanos no LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autora Marģera Majora.

Sarunā ar "Kas Jauns?" Elīna min, ka šķiršanās notiek vienpersoniski, norādot, ka viņa ir gatava strādāt un darīt, bet Marģers "pieņem lēmumu, ka nē, jo nejūt sevi šeit un viņam šis nav vajadzīgs".

Abi pat apmeklējuši terapeitu, taču, pēc Elīnas teiktā, viņas mīļotais nav vēlējies ieguldīt darbu abu attiecībās.

"Protams, viņš nav slikts cilvēks – vienmēr gatavs visiem palīdzēt, taču attiecībās vēlējās, lai viss notiek pēc viņa prāta, nerespektējot un necienot otru cilvēku," šķiršanās aizkulises atklāj Bojarkina.

"Marģers pats teica, viņam attiecībās nav vajadzīgs dziļums, viņš vēlas dzīvot tikai tajā pozitīvajā virskārtiņā. Esmu dziļš cilvēks ar plašu sirdi, bet viņam tas nebija vajadzīgs – jautri pavadīts laiks ir tas, kas viņam ir nepieciešams," pauž Elīna. "Sakot viņa vārdiem, man ir pārāk spēcīga enerģija, kam viņš nevēlas būt blakus, kā arī manas asaras un emocijas viņu atgrūda, kaut gan tās izrietēja no viņa darbībām."

Jau ziņots, ka Elīna par šķiršanos paziņoja 31. martā. Vēl nedēļu iepriekš abi baudīja romantiku Parīzē. 

Pats Marģers nav komentējis abu šķiršanos, un viņa sociālajos tīklos joprojām atrodamas viņa un Elīnas kopbildes.

Vēl februārī abi sniedza interviju žurnālam "Santa", atklājot savu iemīlēšanās stāstu. Elīna sacīja, ka tā nav bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena - sākumā tā drīzāk bija draudzība. Tāpat viņa atklāja, ka tolaik bijusi citās attiecībās.

Elīna un Marģers iepazinās pērnā gada janvārī, bet par viņu attiecībām publiski kļuva zināms vien vasarā.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns?" 4. aprīļa numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu