Spīrsa jau atkal samulsina savus sekotājus, bet šoreiz ne ar deju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa (41) pārsteigusi savus sekotājus ar kārtējo deju sociālajos tīklos, taču šoreiz fanu uzmanību piesaistījis kas pavisam cits. 

Popmūzikas zvaigzne, kura ir precējusies ar aktieri Semu Asgariju (29), dalījusies ar video no savām brīvdienām Puertoriko, taču viņas zeltnesī vairs nemirdz laulības gredzens. 

"Man mašīnā bija karsti - ieraudzīju rozā grafiti un paspēlējos!" teikts pie Spīrsas video, kur viņa redzama dejojot, tērpusies zaļā minikleitā un augstpapēžu kurpēs. 

Šis video parādījies sociālajos tīklos dažas dienas pēc tam, kad viņa un Asgarijs abi bija manīti bez sava gredzena - Spīrsa 29. martā tika iemūžināta Losandželosas lidostā kopā ar savu menedžeri Keidu Hadsonu, bet Asgarijs dienu vēlāk tika nofotografēts, ejam prom no automašīnas sulaiņa — arī bez sava laulības gredzena. 

Neraugoties uz bažām, ka abu laulību skārusi krīze, Asgarija pārstāvis Brendons Koens 31. martā izdevumam "Page Six" šīs runas noliedza. Viņš piebilda, ka Asgarijs bija noņēmis savu gredzenu, jo viņš šobrīd piedalās jaunas filmas uzņemšanā.

Atgādinām, ka Spīrsa un Asgarijs apprecējās pērn jūnijā, septiņus mēnešus pēc tam, kad  dziedātāja tika atbrīvota no pretrunīgi vērtētās konservatorijas, kas ilga gandrīz 13 gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu