"Atpakaļ mājās!" Porziņģis ar mīļoto ieradies Latvijā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp

Pirmdien, 17. aprīlī, Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc sezonas noslēguma Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ar mīļoto sievieti Lauru Vizlu atgriezies Latvijā.

Par šo faktu liecina Porziņģa publiskotie kadri sociālajos tīklos.

"Atpakaļ mājās," raksta sportists, daloties ar foto, kur redzams Liepājas lidostā kopā ar tēvu.

Arī Porziņģa draudzene Laura Vizla dalījusies ar kadru, kur redzami viņas un sportista ģimenes četrkājainie mīluļi.

Foto: instagram/kporzee
Foto: instagram/lauravizla
Foto: instagram/lauravizla

Vašingtonas "Wizards" spēlētājs šajā sezonā laukumā devās 65 spēlēs, kurās vidēji 33 minūtēs guva 23,2 punktus, izcīnīja 8,4 atlēkušās bumbas, atdeva 2,7 rezultatīvas piespēles un bloķēja 1,5 metienus.

Pēdējās četrās sezonas spēlēs latvietis saslimšanas dēļ laukumā nedevās.

Latviešu basketbolists pēc neveiksmīgās sezonas atzina, ka daudz traucējuši savainojumi un ar komandas vienu no līderiem Bredliju Bīlu kopā doties laukumā sanāca pārāk maz.

"Nospēlējām [ar Bīlu] kādas 35 spēles. Bija labi nogriežņi, tomēr ar 35 mačiem jauniem partneriem ir par maz, lai kaut ko izveidotu," sacīja Porziņģis. "Diemžēl, tas ir novedis pie šādas sezonas."

"Wizards" ar 35 uzvarām 82 mačā ieņēma 12. vietu Austrumu konferencē un izslēgšanas spēlēm nekvalificējās.

"Starpsezonā mums [komandai] ir jāliek uzsvars arī uz tālmetienu realizācijas uzlabošanu," atklāja Latvijas centra spēlētājs. "Tāda ir mūsdienu basketbola realitāte - kurš vairāk iemetīs, tas izcīnīs vairāk uzvaru."

Pats Porziņģis šosezon no spēles realizēja 49,8% metienu, kas bija 42. labākais rādītājs līgā, bet tālmetienus meta ar 38,5% precizitāti.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu