"Pretīgi!" Ralfs Eilands izsakās par Dalailamas skandālu (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēdējā laikā plašu ažiotāžu un sašutumu izraisījis video, kurā 87 gadus vecais tibetiešu garīgais līderis Dalailama lūdza kādu zēnu sūkāt viņa mēli. Savs viedoklis par redzēto ir arī mūziķim Ralfam Eilandam, kurš reiz ticies ar Dalailamu. 

Eilands izdevumam "Privātā Dzīve" redzēto nosauc par uzmākšanos mazam zēnam, kas ir "absolūti nepieļaujami, pretīgi un šausminoši".

"Man ir ļoti žēl, ka tā ir noticis. Lai arī neesmu ne budists, ne dievticīgs, uz Dalailamu biju lūkojies kā uz ietekmīgu personu. Un viņš ar šo rīcību ir sagrāvis savu tēlu, īpaši šādā laikā, kad ir domstarpības ar Ķīnu," saka Eilands un uzsver, ka viņa tikšanās ar Dalailamu ir vēsturē. "Esmu braucis viņu intervēt un spiedis roku, bet, ja publiski būtu zināmas šādas lietas, tad to, protams, nedarītu." 

Atgādinām, ka skandāls izcēlās, kad tika izplatīts videoieraksts no kāda pasākuma februārī Indijas ziemeļu pilsētā Daramsalā, kur Dalailama dzīvo. Video redzams, ka Dalailama uz skatuves uzaicina apmēram 10 gadus vecu zēnu un liek viņam nobučot viņu uz vaiga un uz lūpām.

Kad zēns paklausīgi izpilda visas prasības, 87 gadus vecais garīgais līderis viņam pasaka: "Tagad sūkā manu mēli."

Dalailama vēlāk atvainojās par savu rīcību. 

Pēc šī skandāla sociālajos tīklos izplatījās 2016. gadā tapis video, kur garīgais līderis nepiedienīgi izturas pret dziedātāju Lēdiju Gāgu (Lady Gaga).

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 18. aprīļa numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu