"Man viņš ir nekas!" Evelīna Pārkere par to, kāpēc pārtrauca draudzību ar Roju Rodžeru (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Evelīna Pārkere un Rojs Rodžers
Evelīna Pārkere un Rojs Rodžers Foto: LETA/TVNET kolāža

Influencere Evelīna Pārkere sarunu šovā "Kivičs. Tieši un atklāti" pastāstīja par savu grāmatu, kas pērn izpelnījās asu kritiku un sašūpoja internetu. 

Kā skaidro Pārkere, viņa nemaz nav vēlējusies izdot grāmatu - sākotnēji tas bija plānots kā "Instagram" kurss, uz kuru viņu pamudinājusi kāda ārzemju kompānija. "Es viņiem katru dienu stāstīju par savu dzīvi, vienā brīdī aizskāru to mobinga tēmu, un viņi teica - cik interesanti! Un piedāvāja to kursu pārveidot par grāmatu. Man pat neaizgāja līdz smadzenēm, ka grāmata tomēr ir kaut kas prestižs, tam ir vērtība," saka Pārkere.

Grāmatas cena ir 25 eiro, tā ir digitālā formātā, taču nu izrādās, ka kompānija, ar kuru Evelīna strādājusi, vēlējās to pārdot par 45 eiro. "Viņi mani sasteidza. Kad tā grāmata tapa, es visu laiku ceļoju, es ļoti maz pievērsu [grāmatai] uzmanību. Es gribēju izstāstīt savu mobinga stāstu. (..) Un otrs, es tiešām cilvēkiem gribēju iemācīt to "Instagram". Es to negribu prezentēt kā grāmatu, bet gan tas ir mans stāsts un "Instagram" pamācība."

Grāmata saņēma kritiku arī no Roja Rodžera, kuru Evelīna uzskatīja par draugu.

"Man sāp sirsniņa, ja godīgi. Mēs bijām pazīstami četrus gadus, piedalījāmies dažādos projektos kopā, es viņam uzticējos..."  

Evelīna atklāj, ka Rojs iegādājās viņas grāmatu un viņa cerējusi saņemt no viņa privāti godīgu viedokli, taču Rojs to publicēja "Twitter", rakstot: "Es gribu pateikt ko labu, bet es nevaru."

"Es šim cilvēkam acīs paskatīties vairs nevaru. Man viņš ir nekas," sarūgtināta par drauga publiskoto kritiku ir Evelīna. 

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu