Pirmo reizi Latvijā viesosies ASV ekstrēmās mūzikas klasiķi “Suffocation”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Suffocation"
"Suffocation" Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 21.aprīlī, Rīgas klubā “Melnā piektdiena” notiks Ņujorkas death metal smagsvaru “Suffocation” koncerts, portālu TVNET informēja koncerta rīkotāji.

“Suffocation” savu darbību sāka 1988. gadā Longailendā, Ņujorkā.

Apvienība bija viena no pirmajām trīs grupām, kuras 1990. gadā noslēdza līgumu ar tad vēl pavisam jauno un nezināmo smagās mūzikas ierakstu izdevniecību “Relapse Records”.

Pēc atzinīgi novērtēta pirmā minialbuma “Human Waste” izdošanas, 1991. gadā “Suffocation” ierakstīja un izdeva savu pirmo albumu “Effigy of the Forgotten” cita, jau sevi pierādījuša un nopietna smagās mūzikas izdevniecības – “Roadrunner Records” – paspārnē.

“Suffocation” pirmais albums laika gaitā kļuvis par žanra klasiku un kanonu ekstrēmajā metālmūzikā, gadu gaitā ietekmējot tūkstošus jauno mūziķu un tā tiekot uzskatītiem par vienu no pirmajām grupām, kas palīdzēja definēt death metal žanru kopumā.

Savas karjeras laikā grupa izdevusi astoņus albumus, pēdējais no kuriem – “…of the Dark Light”, iznācis 2017.gada jūnijā.

Koncerta sākums ap plkst.19. Ieeja pasākuma norises vietā no plkst.18.30. Biļetes joprojām pieejamas vietnē “Ticketshop”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu