VIDEO ⟩ Izziņota pieteikšanās "X Faktora" jubilejas sezonai. Šovs pārmaiņu priekšā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau šajā rudenī pie TV3 skatītājiem atgriezīsies pasaulslavenais muzikālais šovs "X Faktors" ar piekto jubilejas sezonu. 

Jau rudenī kanāla TV3 skatītājiem būs iespēja sekot līdzi tam, kā dzimst jaunas zvaigznes šovā "X Faktors". Šovu vadīs tā līdzšinējais vadītājs mūziķis Markus Riva, savukārt dalībnieku sniegumu nemainīgi vērtēs, izaicinās un atbalstīs profesionāla mentoru komanda – grupas "Prāta vētra" menedžmenta vadītāja Aija Auškāpa, grupas "Musiqq" dalībnieks Marats Ogļezņevs, grupas "Instrumenti" dalībnieks Reinis Sējāns un populārais mūziķis Intars Busulis.

Jauni noteikumi

Šī sezona, atšķirībā no aizvadītajām, būs īpaša ar to, ka dalībnieki netiks dalīti kategorijās pa vecumiem un dzimumiem. Talantam un mūzikai nav robežu, tāpēc aicināts pieteikties ikviens, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu, kurš dzied, rada savu mūziku un nebaidās kāpt uz lielās skatuves, lai visai Latvijai parādītu, uz ko ir spējīgs.

Šova piektajā sezonā cīņa būs ne vien par slavu, bet arī naudas balvu 10 000 eiro apmērā. Tāpat šova dalībniekiem būs iespēja profesionāļu uzraudzībā attīstīt savas muzikālās prasmes, iemantot fanu un klausītāju atzinību, un cīnīties par veiksmīgu mūziķa karjeru.

Šova veidotāji sagatavojuši pārsteigumu – jaunus noteikumus. Šajā sezonā lielāka sacensība būs ne tikai dalībnieku starpā, bet arī mentoru starpā, jo jebkurš dalībnieks varēs nokļūt pie jebkura mentora, proti, nebūs vairs vecuma vai dzimuma iedalījuma, un tas padarīs piektās sezonas sacensību vēl spraigāku.

"X Faktors" ir šovs, kurā iespējams kļūt par Latvijā atzītu skatuves mākslinieku, tāpēc gaidām ikvienu, kurš gatavs kāpt uz skatuves un parādīt savu X faktoru," aicina šova producenti Ilze Ūdre un Guntars Gulbiņš.

Pieteikuma anketu aizpildi šova mājas lapā xfaktors.lv. 50 dalībnieki, kuri būs pieteikušies dalībai šovā pirmie, tiks tālāk bez pirmās atlases kārtas. Savukārt šova pirmā atlases kārta norisināsies slēgtā formātā, žūrijas komandai izvēloties tos dalībniekus, kuri tiks aicināti pierādīt savu talantu šova atlasē.

Talantam un mūzikai nav robežu, tāpēc aicināts pieteikties ikviens, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu, kurš dzied, rada savu mūziku un nebaidās kāpt uz lielās skatuves, lai visai Latvijai parādītu, uz ko ir spējīgs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu