Samanta Tīna atklāj, ko sapratusi par attiecībām (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Mārtiņš Zilgalvis/f64

Dziedātāja Samanta Tīna žurnālam "Santa" dalījusies ar 10 dzīves atziņām, tai skaitā, ko sapratusi par attiecībām.

"Attiecībās ir svarīgi kopā augt, rūpēties vienam par otru, dalīties emocijās. Svarīgi saprast, ka nav tikai "mēs", bet katram ir savs laiks. Ja cilvēks nespēj eksistēt bez otra un palikt viens, tā ir problēma. Cilvēkam ir jāspēj būt arī vienam, lai viņš mīlētu un pieņemtu otra mīlestību," uzskata Tīna.

Martā tapa zināms, ka Samanta sākusi jaunas attiecības. Viņa gan vēlas tās sargāt un nevēlas padarīt publiskas, sakot, ka mīlestība mīl klusumu, taču raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāja, ka abi iepazinušies sarakstoties un vēlāk satikušies viņas koncertā.

Samantas jaunais draugs nav mākslinieks, to gan viņa skaidri nosaka. "Kā būs tālāk, redzēsim, bet šobrīd viss ir ļoti labi."

"Dzīve mani ir savedusi kopā ar brīnišķīgu cilvēku, kurš man ļauj mācīties lietas, kuras man jau sen vajadzēja iemācīties," tā dziedātāja. Viņa ir pateicīga savam partnerim par lutināšanu un rūpēm.

Kā zināms, Samanta iepriekš sešus gadus bija kopā ar izmeklētāju Nauri Liepiņu. Abu attiecības izjuka 2020. gada vasarā.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" maija numurā!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu