VIDEO "Sudden Lights" izdod savu Eirovīzijas dziesmu jaunā skanējumā (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dienu pirms došanās uz Eirovīzijas dziesmu konkursu Liverpūlē, grupa "Sudden Lights" izdod dziesmas "Aijā" akustisko versiju un videoklipu.

Grupas mūziķi skaidro: “Jāņa sēta ir vieta, kur sākas Rīgas dvēseliskākā un romantiskākā daļa. Tā ir arī viena no mūsu iecienītākajām vietām Rīgā. Tāpēc tā tika izvēlēta kā vieta, kur veidot šo videoklipu.”

Noklausies!

Pirms starptautiskā dziesmu konkursa "Sudden Lights" viesojušies Moldovas Eirovīzijas nacionālajā atlasē un piecos Eirovīzijas promo pasākumos: Barselonā, Varšavā, Telavivā, Madridē un Amsterdamā, kur prezentēja savu dziesmu un sniedza intervijas dažādiem medijiem. Par piedzīvoto stāsta grupas ģitārists Kārlis Matīss Zitmanis:

“Visos braucienos saņēmām milzīgu skatītāju mīlestību. Tā bija neaprakstāma sajūta, dzirdēt, kā klausītāju tūkstoši dzied līdzi mūsu dziesmai. Cilvēki mūs atpazina uz ielas, teica atzinīgus vārdus. Jūtamies patīkami pacilāti un ar nepacietību gaidām mirkli, kad nokļūsim uz Eirovīzijas lielās skatuves!”

Atgādinām, ka Latvija uzstāsies pirmajā pusfinālā 9. maijā. Kopā ar Latviju uz skatuves kāps Norvēģija, Malta, Serbija, Portugāle, Īrija, Horvātija, Šveice, Izraēla, Moldova, Zviedrija, Azerbaidžāna, Čehija, Nīderlande un Somija. Savukārt otrais pusfināls notiks 11. maijā, fināls – 13. maijā. Pēdējo reizi Latvija lielajā Eirovīzijas finālā iekļuva 2016. gadā.

Eirovīzijas finālā 2022. gada 14. maijā uzvarēja Ukrainas pārstāvji “Kalush Orchestra” ar dziesmu “Стефанія”, tomēr Eiropas Raidsabiedrību savienība (EBU) lēma 2023. gada konkursa rīkošanu Ukrainas vārdā uzticēt Lielbritānijai.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu