Andrejsalā atgriežas 90. gadi! Uzstāsies "Haddaway", "Snap!", "No Mercy" un "Nana"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

10. augustā brīvdabas koncertzālē "Wondersala" Andrejsalā, Rīgā, notiks grandiozs koncerts īstas deju mūzikas pazinējiem "We love 90s". Uz vienas skatuves uzstāsies 90. gadu deju grīdu leģendas "Haddaway", "Snap!", "No Mercy" un "Nana".

Tiek uzskatīts, ka 90. gadi ir labākās deju mūzikas un ballīšu, kā arī pilnīgi noteikti riskantu eksperimentu un atklājumu laiks. Laiks, kad viss šķita iespējams, galvenais, lai būtu "skaļi un jautri". Šajā desmitgadē komponētā mūzika sniedza neiedomājamas brīvības sajūtu. Un iemīļotie skaņdarbi joprojām dāvā svaiga gaisa un nebeidzama lidojuma sajūtu, piešķir pārliecību un raisa sajūtu, ka, tāpat kā toreiz jaunībā, viss ir iespējams.

"We love 90s" nozīmē vasaru, svelmi un dejas zem klajas debess iemīļotās jaunības mūzikas pavadījumā. Četras grupas un četri atšķirīgi stili — šajā vakarā ikviens izjutīs vēlamo noskaņu. Liriska "Haddaway" deja, nevaldāms "Snap!" elektroniskais vilnis, romantiska "No Mercy" popmūzika un "Nana" melodiskais hiphops.

Brīvdabas koncerta dalībnieku populārāko hitu vidū skanēs "What is love" "What about me", "Life" ("Haddaway"); "Rhythm is a dancer", "The Power", "Keep it up" ("Snap"); "Where do you go", "Missing", "Please don’t go" ("No Mercy"), kā arī "Lonely", "Remember the time", "Dreams" ("Nana").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu