Dukuram atklāts uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūziķis Miks Dukurs, kurš nesen nonāca mediju virsrakstos, jo nekautrējās publiski runāt par savu alkohola atkarību, nu atklāj, ka jau mēnesi no tā atturas. 

Realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra" viesojās Mika Dukura koncertā, kura laikā viņš atklāja, ka viņam diagnosticēts UDHS (pieaugušo uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms). 

"Cilvēki, kam ir šī diagnoze - viņiem principā dabiskā veidā neizstrādājas dopamīns. Tad visu laiku vajag "draivu" dzīvē, tu dari trakas lietas...

Visi domā, ka viņš ir traks, bet, rupji sakot, viņš vienkārši ir slims cilvēks," par diagnozi saka Dukurs.

Vaicāts, kā viņš šo diagnozi uzzinājis, mūziķis saka: "Man palika ļoti grūti, es ieslīgu alkohola atkarībā, no kuras otro reizi esmu izkāpis ārā."

Dukurs arī atklāj, ka jau mēnesi nav lietojis alkoholu. "Es esmu sabiedrības dvēsele, es varu rast prieku arī citur," tā Dukurs, kurš iepriekš sešus gadus pilnībā atturējies no alkohola. 

Mūziķis par šo tēmu runā arī savos sociālajos tīklos, jo, viņaprāt, mēs pārāk daudz runājam par labo un jautro, bet nerunājam par grūtībām. "Mēs to varam darīt fun veidā, tādā veidā palīdzot viens otram," uzskata Dukurs.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu