Ukraiņu popdīva Loboda atgriežas Rīgā ar lielkoncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Svetlana Loboda TVNET studijā.
Svetlana Loboda TVNET studijā. Foto: Pilt videost

10. jūnijā “Wondersalas” koncertlaukumā uzstāsies populārā ukraiņu dziedātāja Svetlana Loboda. Koncerts norisināsies “Made in U” lielās labdarības pasaules koncertturnejas ietvaros.

Savas daiļrades laikā dziedātāja izlaidusi četrus albumus, no kuriem daudzi savāca miljonus klausījumu Eiropā un NVS valstīs. Visi mākslinieces videoklipi "YouTube" kopumā sasnieguši vairāk nekā 1,5 miljardu skatījumu.

Rīgas koncertā Loboda prezentēs “Made in U” jaunā albuma skaņdarbus, kā arī izpildīs savas populārākās dziesmas. “Made in U” šobrīd ieņem pirmo vietu ukraiņu mūzikas topos un vadošas vietas muzikālās platformās vairāk nekā 20 Eiropas valstīs.

“Es dziedāšu, jo mūzika dziedina. Mums visiem ir jāturpina dzīvot ar mīlestību un ticību sirdīs. Uz mirkli mēs izlauzīsimies no realitātes un ienirsim pasaulē, kurā esam tikai jūs un es,” stāsta Svetlana.

Foto: Svetlanas Lobodas koncerts 2022. gadā Rīgā 

Puse no turnejas koncertos iegūtajiem līdzekļiem tiks ziedota Ukrainas atbalstam. Biļetes uz Lobodas lielkoncertu ir pieejamas visās “Biļešu servisa” kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu