"Lai gan šim vārdam ir negatīva pieskaņa, tas ir liels darbs." Dziedošās dvīnes kļuvušas par mājsaimniecēm (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Dziedošās dvīnes Ana Gudļevska un Katrīne Dīķe intervijā žurnālam "Ieva" atklāj, kā mainījusies viņu dzīve pēc bērnu nākšanas pasaulē.

Kā zināms, māsas ir precējušās ar hokejistiem - Ana ar Kristeru Gudļevski, bet Katrīne - ar Edgaru Dīķi - un abas kļuva par māmiņām pirms diviem gadiem vien ar piecu dienu starpību. 

Nereti kopdzīve ar hokejistu pieprasa pārcelšanos uz citu valsti. Ana kopš augusta dzīvo Zviedrijā, un arī Katrīne ar ģimeni, iespējams, rudenī pametīs Latviju.

"Tā ir arī pieņemšanas skola - pieņemt apstākļus, būt pateicīgai par to, kas ir. Turklāt mans virs strādā tikai līdz pulksten diviem dienā, pēc tam viņš ir mājās un pavada daudz laika ar bērnu.

Viņš uztur ģimeni, es esmu mājsaimniece. Un, lai gan šim vārdam ir negatīva pieskaņa, tas ir liels darbs.

Paspēju arī radoši izpausties - gleznot, muzicēt... Iespējams, kādreiz to būs iespējams arī monetizēt jeb pārvērst naudā," saka Ana.

Viņai pievienojas māsa: "Man patīk rūpēties par vīru, par kārtību, mājas iekārtošanu un ēst gatavošanu. Šobrīd ļoti izbaudu mājās būšanu, ģimeni. Tajā visā ir siltums, maigums, sievišķība."

Runājot par muzicēšanu, abas atzīst, ka tālākie plāni ir miglā tīti. Kā saka Ana: "Mums šāds hokeja dzīvesveids ir jau desmit gadus. Un visus šos gadus ir bijis interešu konflikts starp ģimeni un karjeru. Dzīvojot citās valstīs, arī pirms bērnu dzimšanas bija grūti apvienot ģimeni un karjeru, taču mēs ar māsu nekad neesam upurējušas ģimeni. Jo vecumdienās mēs mazāk skumsim tad, ja pazaudēta būs karjera, nekā ja pazaudēta ģimene."

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 10. maija numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu