Bojarkina būtu gatava atjaunot attiecības ar bijušo mīļoto Majoru (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Elīna Bojarkina
Foto: Elīna Bojarkina Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aktrise Elīna Bojarkina, viesojoties raidījumā "Kivičs. Tieši un atklāti", paziņoja, ka būtu gatava atjaunot attiecības ar bijušo draugu, LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autoru Marģeru Majoru.

Uz jautājumu, kādu viņa redz savu nākotnes vīrieti, aktrise atbildēja, ka būtu gatava atjaunot attiecības ar Majoru. "Es būtu gatava atvērt durvis atpakaļ arī Marģeram, ja viņš no sirds spētu atvainoties par šīm lietām. Par spīti visam es tiešām biju pārliecināta, ka viņš ir mans cilvēks," sacīja Bojarkina.

Jau ziņots, ka pāris izšķīrās marta beigās. Bojarkina publiski izteikusies, ka Majors bijis šķiršanās iniciators un attiecībās viss esot noticis pēc viņa prāta. Neraugoties uz to, Elīna viņā saskata daudz labu īpašību. "Bija ļoti daudz to labo kvalitāšu. Man bija tik ļoti svarīgas mazās mīlestības izpausmes, man tas daudz nozīmē. Tas, kā man pietrūka, ir šī sadzirdēšana. Man liekas, ka ir svarīgi, ka mēs redzam un dzirdam viens otru," pauž Bojarkina.

"Man nav saprotams, ka mīlestība var vienkārši izbeigties," par abu attiecību negaidītajām beigām pārsteigta ir viņa. 

Jau ziņots, ka Elīnai ne reizi vien nācies skaidroties par savu attiecību publisku šķetināšanu. Viņa gan neuzskata, ka dara kaut ko nepareizi, vien cenšas būt atklāta un tāda, kāda ir. Pats Majors nav publiski komentējis šķiršanos no Bojarkinas.

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu