"Tā bija mana kļūda." Bojarkina atvainojas par savu atklāto šķiršanās epopeju (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Elīna Bojarkina
Foto: Elīna Bojarkina Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aktrise Elīna Bojarkina, kura marta beigās sociālajos tīklos paziņoja par šķiršanos no LTV raidījuma "Kultūrdeva" sižetu autora Marģera Majora, drīz vien sniedza intervijas arī vairākiem medijiem, atklājot ļoti privātas šķiršanās detaļas. Nu viņa publiskojusi ierakstu, kurā atklāj - viņas teiktais nācis no sāpēm.

Bojarkina vietnē "Facebook" publiskojusi ierakstu, vēstot: "Esmu pārsteigta, cik tālu šī visa epopeja ir aizgājusi. Atvainojos tiem, kuri par to tik ļoti pārdzīvo, bet es vienkārši dalījos ar to, kas sāp, nevienā brīdī neesmu teikusi, ka Marģers būtu slikts cilvēks. Viņš ir burvīgs, izpalīdzīgs, vienmēr ar pozitīvu skatu uz dzīvi.

Bet tas neizslēdz to, ka arī tik brīnišķīgi cilvēki mēdz sāpināt.

Protams, manis teiktais nāk no sāpēm, taču aprakstītās situācijas, par kurām dalījos pārāk atklāti, ir patiesas, un patiesība ne vienmēr ir glaimojoša. Mēs soctīklos dalāmies ar kāzām, bērniem, slimībām utt., dalāmies arī ar to, ja izjukušas attiecības,

šoreiz biju atklātāka nekā lielākā daļa cilvēku, un tā bija mana kļūda.

Man uzdeva jautājumus - es atbildēju, neieslīgstot detaļās, bet izceļot faktus, neaizdomājoties par sekām, jo biju pārāk emocionālā tajā brīdī, jo pirms mēneša sniedzām interviju, kur runājām par mūsu attiecībām, tā nu tajā brīdī likās, ka jārunā par to, kāpēc tās pēkšņi vairs nav, un neiedomājos, ka viena intervija izceļosies cauri visiem portāliem.

Nevienā brīdī to nedarīju ar mērķi atriebties vai ieriebt,

vienkārši biju patiesa diemžēl par daudz. Saprotu, ka esmu pārlieku naiva, un viss bija tik nepatīkami šmucīgs iekšā, ka gribējās izkliegt sāpi."

Ierakstā beigās viņa atvainojas par to, ka "tas izcēlās tik skaļi".

Pats Marģers nav komentējis abu šķiršanos. Vēl februārī pāris sniedza interviju žurnālam "Santa", atklājot savu iemīlēšanās stāstu. Elīna sacīja, ka tā nav bijusi mīlestība no pirmā acu skatiena - sākumā tā drīzāk bija draudzība. Tāpat viņa atklāja, ka tolaik bijusi citās attiecībās.

Abi iepazinās pērnā gada janvārī, un par viņu attiecībām publiski kļuva zināms vien vasarā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu